Obgyn i Pedja? Polip u trudnoci?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Obgyn i Pedja? Polip u trudnoci?
Bila sam na redovnoj kontroli i uoceno je da imam polip koji se javlja u trudnoci, recite mi da li imam razlog za brigu?
Draga Balkanika, eto izgleda da smo jedna drugoj nagovestile trudnocu! Ja kaskam za tobom, ali videcemo, nisam jos sigurna da je sa mnom sve u redu. U svakom slucaju, zelim da i meni i tebi ove trudnoce prodju u miru i zavrse veseljem!
I ne brigaj za polip, resice se problem, sledece godine, sve ce biti zaboravljeno.

Marry!!!
Pa nek je sa srecom, bas si veoma prijatno iznenadila, inace i za moju su u pocetku pricali da se prvo ucvrsti pa sve sa rezervom ali sad se vec bebac vidi i bas je pravi knjiski bebac kako kaze moja dok. Inace videces iduce godine kao sto ti kazes sve ce biti zaboravljeno. Puno srece ti zelim i lepu i mirnu trudnocu a jos laksi porodjaj.
Pozdrav i svako dobro

Pa nek je sa srecom, bas si veoma prijatno iznenadila, inace i za moju su u pocetku pricali da se prvo ucvrsti pa sve sa rezervom ali sad se vec bebac vidi i bas je pravi knjiski bebac kako kaze moja dok. Inace videces iduce godine kao sto ti kazes sve ce biti zaboravljeno. Puno srece ti zelim i lepu i mirnu trudnocu a jos laksi porodjaj.
Pozdrav i svako dobro