Obgyn i Pedja? Polip u trudnoci?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
balkanika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jul 06, 2004 2:00 am

Obgyn i Pedja? Polip u trudnoci?

Post od balkanika »

Bila sam na redovnoj kontroli i uoceno je da imam polip koji se javlja u trudnoci, recite mi da li imam razlog za brigu?
balkanika
Aktivan član
Aktivan član

Post od balkanika »

Zaboravih da dodam da imam 11 nedelja i jedan dan i da je beba uredu ali jos i da pitam da li mozda moze da izazove pobacaj?
obgyn
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Feb 28, 2005 1:56 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od obgyn »

Nemate razloga za brigu...niti polip treba da se skida u trudnoci...nego poslije u postporodjajnom periodu...zelim Vam zdravu trudnocu i lak porodjaj.
Pozdrav,
ObGyn
MARRY
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Mar 16, 2005 6:38 pm

Post od MARRY »

Draga Balkanika, eto izgleda da smo jedna drugoj nagovestile trudnocu! Ja kaskam za tobom, ali videcemo, nisam jos sigurna da je sa mnom sve u redu. U svakom slucaju, zelim da i meni i tebi ove trudnoce prodju u miru i zavrse veseljem! :D I ne brigaj za polip, resice se problem, sledece godine, sve ce biti zaboravljeno.
balkanika
Aktivan član
Aktivan član

Post od balkanika »

Marry!!!
Pa nek je sa srecom, bas si veoma prijatno iznenadila, inace i za moju su u pocetku pricali da se prvo ucvrsti pa sve sa rezervom ali sad se vec bebac vidi i bas je pravi knjiski bebac kako kaze moja dok. Inace videces iduce godine kao sto ti kazes sve ce biti zaboravljeno. Puno srece ti zelim i lepu i mirnu trudnocu a jos laksi porodjaj.
Pozdrav i svako dobro :P :P :P :P :P :P
PedjaDj
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jan 11, 2005 11:01 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od PedjaDj »

:D Čestitam!
Dodao bih uradite kolposkopiju i PAP, a polip ne dirajte.

Srećno Dr Peđa
Odgovori