Problem kozice penisa

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
hon
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 16, 2013 3:47 am

Problem kozice penisa

Post od hon »

Zdravo.
Prije nego sto se obratim lekaru htio bih da cujem vase misljenje i mojem problemu.
Kad mi je penis u spustenom stanju,ja veoma lako prevucem kozicu,kad mi je penis u erekacije isto mogu da prevucem,mozda malkice teze ali uglavnom mogu.E sad problem je vracanje kozice,nekako mi kozica ostane,kao da oce da se slijepi za penis,ali je normalno vratim mada otezano u normalno stanje jer ne bih zapravo da dobijem parafimozu. :-?
E sad ako mogu da vas pitam da li je ovo neka fimoza i da li uopste da odem kod urologa posto planiram.. :)
Hvala unapred :wink:
hon
Novi član
Novi član

Re: Problem kozice penisa

Post od hon »

hon napisao:Zdravo.
Prije nego sto se obratim lekaru htio bih da cujem vase misljenje o mojem problemu.
Kad mi je penis u spustenom stanju,ja veoma lako prevucem kozicu,kad mi je penis u erekacije isto mogu da prevucem,mozda malkice teze ali uglavnom mogu :lol: .E sad problem je vracanje kozice,nekako mi kozica ostane,kao da oce da se slijepi za penis :roll: :( ,ali je normalno vratim mada otezano u normalno stanje jer ne bih zapravo da dobijem parafimozu. :-?
E sad ako mogu da vas pitam da li je ovo neka fimoza i da li uopste da odem kod urologa posto planiram.. :)
hon
Novi član
Novi član

Post od hon »

hon napisao:
hon napisao:Zdravo.
Prije nego sto se obratim lekaru htio bih da cujem vase misljenje o mojem problemu.
Kad mi je penis u spustenom stanju,ja veoma lako prevucem kozicu,kad mi je penis u erekacije isto mogu da prevucem,mozda malkice teze ali uglavnom mogu :lol: .E sad problem je vracanje kozice,nekako mi kozica ostane,kao da oce da se slijepi za penis :roll: :( ,ali je normalno vratim mada otezano u normalno stanje jer ne bih zapravo da dobijem parafimozu. :-?
Eee i jos da kazem da imam 13 ipo godina.. :P
heldenbariton
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Feb 15, 2012 5:21 pm

Post od heldenbariton »

Normalno je sve. Mlad si decko sve co to vremenom dabude "razglavljenije" od upotrebe nema potrebe da brines.
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

pokusaj vezbom da to malo olabavis, pa ako ne bude poboljsanja, javi se na pregled...
Odgovori