Kontracepcijske + neplodni dani?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
neutrogena
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 16, 2013 10:11 am

Kontracepcijske + neplodni dani?

Post od neutrogena »

Znam da ne postoji 100%-tna sigurnost no ono šta želim je svesti rizik na najmanji mogući minimum..prije nekoliko godina sam imala abortus i to mi je bio najteži period u životu,već nekoliko godina nemam spolne odnose zbog psihičkih problema koje je taj čin ostavio na moju psihu..sada sam napokon ponovo spremna no previše brinem što ako se ponovo dogodi..naime ja sam bila jedna od onih 0.01% kojima se dogodilo 'najgore' bez obzira što smo koristili kondom (koji je puknuo) te bez obzira šta sam uzela tabletu za 'dan poslje'..i ostala trudna unatoč svim tim 'zaštitama'..razmišljala sam i odlučila koristit kontracepcijske pilule i imat odnose samo na neplodne dane..to bi trebalo doć kao 'dvostruka' zaštita..mene samo zanima riječ struke,dal postoje šanse i kolike su da ponovo zatrudnim unatoč ovim metodama kontracepcije?
Odgovori