Svrab,peckanje,rane analnog otvora,trazim hitan savet.

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Kreont
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 04, 2013 11:04 pm

Svrab,peckanje,rane analnog otvora,trazim hitan savet.

Post od Kreont »

Od prilike deset dana ima kako se javilo ucestalo peckanje i svrab analnog otvora,primetio sam na par mesta kao ranice i to mi jako smeta za sedenje.Pre ovog ucestalog,sve to se desavalo i ranije(od prilike,unazad mesec ipo)ali u manjem intezitetu pa nisam obracao paznju.Imam 17god i ne znam sta je ovo,niti od cega je,ne znam ni sta je ispravno uraditi niti da li da se javljam doktoru.Bio sam mazao pavlovicevom kremom bolna mesta ali mi nije odgovaralo,pa sam presao na puder,sad sam ni na cemu jer ni on nije pomogao.Ranije sam imao bakteriju zvanu Kandida i nju sam navodno izlecio,bese to pre jedno dve godine.Treba mi neki savet sta da uradim,da li da se javljam doktoru i sta bi to moglo da bude,sve sto napisete dobro je doslo.Nadam se uskorom odgovoru bilo kakvom.Napominjem takodje da sam jako uplasen jer ne znam sta bi to moglo biti,a ne krijem da me je sramota da pricam sa roditeljima i da se javljam doktoru.
Hvala.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Svrab,peckanje,rane analnog otvora,trazim hitan savet.

Post od aa_aca »

Гљивице.

Када се опереш водом и сапуном, испери се раствором соде бикарбоне: једна пуна кашика на литар топле воде (добро је размути). После тога немој да се испираш чистом водом него се само обриши. Потом се намажи на пример Павлогалом са цинком. И тако сваки дан док не прође. Можда ће те мало пећи на местима где су ранице. За неколико дана треба да ти буде много боље.
Kreont
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 04, 2013 11:04 pm

Post od Kreont »

Hvala.
Probacu,bio sam i kod doktora danas dao mi je da radim koprokulturu i neku mast pa cu probati i sa tim.
Zeljko111
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 01, 2013 10:10 am

Post od Zeljko111 »

Jel mogu gljivice da smrde???
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Могу да смрде и те како гадно.
Odgovori