Dijagnostikovana mi je Erektilna Disfunkcija jos pre nekoliko godina na izvesnoj privatnoj klinici. Tamo su me informisali da operacija (ugradnja longete) kosta preko 2000 evra. Zanima me da je ikako moguce da se ta operacija obavi uz pomoc drzave uz neki realniji iznos za placanje,ili na teret firme u kojoj radim...
Recimo,kako drzava finansira operaciju promene pola,mislim da bi problem koji imam ja i siguran sam jos mnogi bio korisniji i brzi za resavanje.
Unapred zahvaljujem na odgovorima
Operacija
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
Re: Operacija
Koji je uzrok disfunkcije?
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Feb 05, 2013 6:35 pm
Re: Operacija
Ja cu da ti odgovorim delimicno,tj na deo koji znam.
Firma ne moze,tj ne mora da snosi troskove tog zahvata sem ako nije povreda na radu koja je nastala zbog neadekvatnih bezbednosnih uslova na radnom mestu.Ovo ti kazem jer sam i sam poslodavac i znam da ne moram da placam takve zahvate
Postojao je nekada davno u drzavnim firmama fond za pomoc radnicima pri zdravstvenom gde su se slivala sredstva od sekundarne delatnosti firme,ali toga vise nema jer niko nema viska para
Nebi bilo lose da odes kod drzavnog doktora i da ti oni postave dijagnozu pa ce ti onda i oni sami reci kakve su varijante
eto toliko od mene nadam se da ce se javiti jos neko da ti pomogne.
Svako dobro.
Firma ne moze,tj ne mora da snosi troskove tog zahvata sem ako nije povreda na radu koja je nastala zbog neadekvatnih bezbednosnih uslova na radnom mestu.Ovo ti kazem jer sam i sam poslodavac i znam da ne moram da placam takve zahvate

Postojao je nekada davno u drzavnim firmama fond za pomoc radnicima pri zdravstvenom gde su se slivala sredstva od sekundarne delatnosti firme,ali toga vise nema jer niko nema viska para

Nebi bilo lose da odes kod drzavnog doktora i da ti oni postave dijagnozu pa ce ti onda i oni sami reci kakve su varijante

eto toliko od mene nadam se da ce se javiti jos neko da ti pomogne.
Svako dobro.