Operacija

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
viler8
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 06, 2013 2:27 pm

Operacija

Post od viler8 »

Dijagnostikovana mi je Erektilna Disfunkcija jos pre nekoliko godina na izvesnoj privatnoj klinici. Tamo su me informisali da operacija (ugradnja longete) kosta preko 2000 evra. Zanima me da je ikako moguce da se ta operacija obavi uz pomoc drzave uz neki realniji iznos za placanje,ili na teret firme u kojoj radim...
Recimo,kako drzava finansira operaciju promene pola,mislim da bi problem koji imam ja i siguran sam jos mnogi bio korisniji i brzi za resavanje.

Unapred zahvaljujem na odgovorima
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Re: Operacija

Post od Dejanbg »

Koji je uzrok disfunkcije?
Dr.Masinac
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 05, 2013 6:35 pm

Re: Operacija

Post od Dr.Masinac »

Ja cu da ti odgovorim delimicno,tj na deo koji znam.
Firma ne moze,tj ne mora da snosi troskove tog zahvata sem ako nije povreda na radu koja je nastala zbog neadekvatnih bezbednosnih uslova na radnom mestu.Ovo ti kazem jer sam i sam poslodavac i znam da ne moram da placam takve zahvate ;)
Postojao je nekada davno u drzavnim firmama fond za pomoc radnicima pri zdravstvenom gde su se slivala sredstva od sekundarne delatnosti firme,ali toga vise nema jer niko nema viska para ;)
Nebi bilo lose da odes kod drzavnog doktora i da ti oni postave dijagnozu pa ce ti onda i oni sami reci kakve su varijante :)
eto toliko od mene nadam se da ce se javiti jos neko da ti pomogne.
Svako dobro.
Odgovori