Potrebna pomoć za jednu romantičnu noć

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
Upitnik36
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 12, 2012 5:17 pm

Potrebna pomoć za jednu romantičnu noć

Post od Upitnik36 »

E ovako, možda sam ja promašio oblast na forumu, a možda i ceo forum, ali ako neko zna bilo bi super da mi kaže. Elem, planiram da za doček nove godine priredim devojci jedno jako lepo iznenađenje i nadam se da ga učinim najlepšim dočekom u njenom životu, pa me interesuje GDE SE MOGU NABAVITI RUŽINE LATICE? Hvala šuno unapred
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Potrebna pomoć za jednu romantičnu noć

Post od tamaraft »

Ruzine latice su deo ruzinog cveta a cvece se prodaje u cvecari!

Kupi bar 10 ruza pa kad dodjesh kuci otkini latice i to je to!

Ili u cvecari zamoli da ti to urade!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Upitnik36
Novi član
Novi član

Post od Upitnik36 »

Ma to znam, to ću i da uradim na kraju ali sam čuo da se prodaju u prodavnicama zdrave hrane u velikim količinama (nisam ih video još nigde) pa pomislih, možda neko zna neku određenu radnju
maleckaaaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 08, 2012 6:16 pm

Post od maleckaaaa »

ako nije kasno za odgovor, ruzinih latica u kesama kao suve imas u marketima, u parfimerijama... znaci tamo gde ima i mirisljavih sveca i ostale dekoracije, ima i tih latica
nadam se da nije kasno
srecno :D
Upitnik36
Novi član
Novi član

Post od Upitnik36 »

e to mi je trebalo, ali dobro, već je poslužila opcija sa dvadeset raščupanih ruža (tako da u suštini imao sam ih gomilu i pritom su bile sveže)... hvala u svakom slučaju
Odgovori