Evo ovako izvinjavam se ali nisam znao gde da postavim temu, verovatno je negde ima slicna ali nisam imao vremena pa sam otvorio novu...
Moja devojka i ja smo u vezi vec 5 meseca i nvec joj verujem da nema problema ni ona nit ja znamo jedno za drugo za garantovano da nemamo problema sa polno prenosivim oboljenjima i slicno...epa sad mi ne koristimo zastitu, uvek pazim strogo i ida ne svrsim u nju i izvadim i ejakuiram napolje...E sad ne znam cak i pazim i na to da ne napravim nesto lose neku pred ejakuaciju ...
ona kako kaze i prica oduvek je imala problem sa menstruaciijom kasni joj nekad i po 2 meseca, nekad i 3...E sad posto mi nisimo koristili zatitu meni je to sumnjivo...trebala je da dobije kad bi joj bila redovna 10 decembra do 18 ali ipak nije dobila, uradili smo posl test na trudnocu koji se pokazao negativan i jos smo cekali da dobije ali nikako da dobije...Posle testa smo i dalje imali odnos notprilike do sad ih je bilo desetak najvise...Isla je kod ginekologa i rekla joj je doktorka kad je snimila na ultrazvuk da treba da dobije svakog dana da tako izgleda a ako ne da ddje za 7 dana opet...Medjutim ona nije opet dobila i doktorka joj je rekla isto i prepsala tablete da pije da izazove menstruaciju, da pije 6 tablete 6 dana i da posle kad dobije ako dobije nastavi da pije tablete za kontracepciju...medjutim ona nije dobila za ti 6 dana menstruaciju opet i evo ona od 18 decembra pa sad do 2 februara nije dobila...?oduvek se je zalilila kako ima problem sa menstruacijom i pricala mi o tomepa me bas pasi i zasto tliko dugo ne moze da dobije, da li je to normalno , da li se to desava, da li je moguce da je test bio los a znam da su 99% sigurni, a i doktorka je snimala na ultra zvuk i rekla joj oba puta da treba da dobije , sad ne znam nije readila posle onog testa opet ali ipak je bila kod ginekologa gde su joj rekli da treba da dobje izgleda da ce dobti svakog dana...Nije imala nikakve tegobe, mucnine, vrtoglavicu i te simptome trudnoce, ama bas nikakve...
Ne znam u cemu je problm i cak posle tableta za izazivanje mensruacije ona jos nije dobila, pa na osnovu svega sto sam napisao molim za savet i vase misljenje , o cemu se ovde radii, da li je moguce da je trudna pa tablet ne mogu da reaguju za izazivanje menstruacije, ili jednostavno ima neki drugi problem...Da napomenem da ima krvnu grupu A- a ja sam 0+ pa da je malo nezgodna kombinacia ako je trudna...
Svaki savet bi mi dobro doso, jer ne mogu vise da verujem da ne moze da dobije toliko dugo, da jo toliko dugo kasni a doktorka joj na pregld rekla da svakog dana treba da dobije da tako izgleda i prepisala joj posle 7 dana da pije tablete da izazove menstruaciju 6 tablete na 6 dana od kojih jos uvek nije dobila a posle toga da nastavi sa piulama za kontracepciju gd vise ne mora da brine ni ja ni ona za zastitu i predejakuaciju i nesto slicno...?
Menstruacija kasini 2 meseca i vise...?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jan 28, 2013 9:44 pm