Koji od ponudjenih testova?

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
mihajlo90
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 29, 2013 8:37 pm

Koji od ponudjenih testova?

Post od mihajlo90 »

Pozdrav. Hteo bih da uradim seriju testova na tipicne polne bolesti pa me zanima KOJE od ovde ponudjenih bi trebalo da obavim da pokrijem vecinu (hlamidija, druge polne bolesti, gljivice, itd.). Dakle, sto vise mogucnosti da pokrijem. Molim vas odgovorite uz kratko obrazlozenje.
  • 1. Chlamydia trachomatis DIF
    2. Mycoplasma (ureaplasma)
    3. Urinokultura
    4. Urinokultura + gljivice
    5. Mycoplasma (ureaplasma) urin
    6. Urin na gljivice
    7. Antibiogram
    8. Antimikogram
    9. Bris koze na gljivice
    10. Bris uretre na gljivice
Ako smatrate da su potrebni jos neki testovi dodajte ih uz obrazlozenje. Hvala unapred.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Koji od ponudjenih testova?

Post od aa_aca »

Пробај ирисдијагностику или АМП методу. Линкове не могу да ставим овде због рекламе и имаш их на мом сајту (адреса у профилу Ацин сајт). То је свеобухватна анализа прошлог, садашњег и потенцијалног стања организма. На сајтовима ћеш прочитати детаље.
mihajlo90
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 29, 2013 8:37 pm

Post od mihajlo90 »

Mislim da ovo nije adekvatan odgovor na moje pitanje. Meni trebaju testovi na POLNE BOLESTI, a ne krvni pritisak i dijabetes. Ajde doktori pomagajte...
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Извини ако сам те увредио. Никога је не могу да ометам у одговору на твоје питање. О притиску и дијабетесу нисам ни говорио, него о свим болестима. Рачунао сам да ако хоћеш да провериш све полне болести онда имаш неког магловитог разлога за то, који те сам по себи није водио до неке конкретне инфекције. Ако већ постоји магловит разлог за све полне болести онда је питање зашто се ту зауставити. Зашто "типичне" полне болести? Биће ти свеједно ако те нека атипична ухвати. Онда то треба проширити бар на још неке болести које се преносе полним путем а нису типичне, као што су: хепатитис, сида, сифилис, гонореја. И тако даље, а и ближе.
Odgovori