- 1. Chlamydia trachomatis DIF
2. Mycoplasma (ureaplasma)
3. Urinokultura
4. Urinokultura + gljivice
5. Mycoplasma (ureaplasma) urin
6. Urin na gljivice
7. Antibiogram
8. Antimikogram
9. Bris koze na gljivice
10. Bris uretre na gljivice
Koji od ponudjenih testova?
Koji od ponudjenih testova?
Pozdrav. Hteo bih da uradim seriju testova na tipicne polne bolesti pa me zanima KOJE od ovde ponudjenih bi trebalo da obavim da pokrijem vecinu (hlamidija, druge polne bolesti, gljivice, itd.). Dakle, sto vise mogucnosti da pokrijem. Molim vas odgovorite uz kratko obrazlozenje.
Re: Koji od ponudjenih testova?
Пробај ирисдијагностику или АМП методу. Линкове не могу да ставим овде због рекламе и имаш их на мом сајту (адреса у профилу Ацин сајт). То је свеобухватна анализа прошлог, садашњег и потенцијалног стања организма. На сајтовима ћеш прочитати детаље.
Mislim da ovo nije adekvatan odgovor na moje pitanje. Meni trebaju testovi na POLNE BOLESTI, a ne krvni pritisak i dijabetes. Ajde doktori pomagajte...
Извини ако сам те увредио. Никога је не могу да ометам у одговору на твоје питање. О притиску и дијабетесу нисам ни говорио, него о свим болестима. Рачунао сам да ако хоћеш да провериш све полне болести онда имаш неког магловитог разлога за то, који те сам по себи није водио до неке конкретне инфекције. Ако већ постоји магловит разлог за све полне болести онда је питање зашто се ту зауставити. Зашто "типичне" полне болести? Биће ти свеједно ако те нека атипична ухвати. Онда то треба проширити бар на још неке болести које се преносе полним путем а нису типичне, као што су: хепатитис, сида, сифилис, гонореја. И тако даље, а и ближе.