rekonizacija
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
rekonizacija
postovane korisnice,evo da se i ja javim sa svojim iskustvom a potrebno mi je naravno i vase ako je neko prosao isto.Naime ja sam 4,12,2o12 imala konizaciju zapravo klasicnu operaciju gde mi je skinuto 16 mm grlica.Dg. I.II. H Sil patoloski nalaz isti pa me ceka rekonizacija za koji dan.Ako neko ima isto iskustvo molila bih za pomoc.Jako sam uplasena i ako sam dobro podnela prvu operaciju ali za mesec i po druga je mnogo.Moram reci da doktor me nije ni pregledao a zakazao drugu.
Re: rekonizacija
cekajuci da se neko oglasi na ovu temu shvatila sam da sam nista drugo nego baksuz da za mesec i po idem na dve operacije,Ustvari da ne budem sebicna molim Boga da sam jedina i da ni jedna zena ne prezivi ovaj pakao pre svega psihicki.Mislim da sam procitala sve forume sto se tice konizacije i da su mi zaista pomogli da se pripremim za tu prvu operaciju,sada je situacija takva da nisam naisla na slicnu situaciju sebi da bih znala sta me ceka da li ce ova druga biti teza da li ce oporavak trajati duze,Molila bih za bilo kakav savet ili iskustvo znacilo bi mi bas bas.
Весна ја сам радила лооп конизацију па после 10 месеци и класичну конизацију. Тако да знас ниси једина. Мени је кодилом исао целом дузином грлића до самог краја значи не у сирину па зато лооп конизацијом није отисло до у здраво ткиво како они кажу. Вероватно би и ја после месец дана исла од лоопа исла поново на операцију да ми нису изгубили хп налаз. Ево после 9 месеци папа је II. Ниси једина на овом форуму нас има много. Немој да бринеш буди срећна сто је све ухваћено на време барем себе храбри да. Ћеш после бити ко нова .
Поздрав
Поздрав
drago mi je da si se javila jos sam iscrpljena od op koja mi je radjena u petak bas kada si se javila dobro sam prosla mozda cu sada biti bolje srece da je skinuo sve do zdravog.hvala ti na podrsci ono sto sam ja citala bilo je iz prvog puta odradjeno zato sam ispanicila.sada treba preziveti 15,dana do rezultata