pOmoc! :(
pOmoc! :(
Hej,ovako : Vec nekoliko nedelja imam mali bol u stomaku..Jedno vreme sam slabo jela jer sam pila neke tablete za upalu...Svaki put ako sam nesto pojela morala sam odmah da trcim u wc.sad samo kad kafu popijem i mozda jos jednom odem..ali celo skoro celo vreme imam osecaj da bas moram da idem u wc...ali kad odem nista...Jako me nervira onaj osecaj kao da imam zatvor ili sta ja znam...Neka pomoc? 

Re: pOmoc! :(
e da i kad imam odnos sa decko kao da me nesto pritiska i tera u wc ali i dalje nista...o cemu se radi? 

Nisi ti resila problem te upale izgleda-mada ne preporucujem da uzimas antibiotike-posebno na svoju ruku.Ispitaj ti --daj bris i stolicu na analizu --nesto se tu krije???
Да, а у међувремену пиј Флонивин да ти регулише цревну флору. Те таблете за упалу су ти средиле црева и још комбиноване са слабим јелом - бетон.
Домаћи кефир би могла да почнеш да пијеш.
Домаћи кефир би могла да почнеш да пијеш.
Ok...Hvala vam puno...znala sam ja da nije nesto opasno ali nisam znala sta tacno da pijem...a nekako bilo mi glupo da idem kod doktora. 

vasa није оно рекао тек тако. Ако ти Флонивин не помогне за неколико дана, било би добро да урадиш неке анализе. Погледај упутство Флонивина; ја га пијем три пута по две капсуле дан-два, па онда смањим на три пута по једну.
Sad gledam uputstvo onih tableta sto sam pila za upalu i pise da je moguce otezano varenje i bol u stomaku...
A sta one Flonulin tablete tacno rade?
A sta one Flonulin tablete tacno rade?
Флонивин регулише цревну флору.
FLONIVIN nije za proliv?
Kupila sam i neki sirup PORTALAK(laktuloza)
Kupila sam i neki sirup PORTALAK(laktuloza)
Не знам шта ти је тај Порталак. Флонивин регулише цревну флору и то је први корак у регулацији пролива.
Можeш да пробаш и Лоперамид али са њим мора веома опрезно јер може да изазове велике проблеме. Евентуално да се пије два дана по једна таблетица.
Можeш да пробаш и Лоперамид али са њим мора веома опрезно јер може да изазове велике проблеме. Евентуално да се пије два дана по једна таблетица.