HITNO! Da li je ovo reakcija na nove kontraceptivne pilule?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jan 24, 2013 10:03 pm
HITNO! Da li je ovo reakcija na nove kontraceptivne pilule?
Dve godine sam pila Jeanin kontraceptivne pilule zbog policisticnih jajnika. Menstruacije su mi tokom te dve godine bile uredne. Dobijala sam dva dana nakon sto popijem poslednju tabletu iz kutije i menstruacija mi je trajala 5 dana. Medjutim, sada sam zbog problema koji su mi se javili sa aknama presla na Diane 35. Prosla su cetiri dana od kako sam popila poslednju tabletu i jos uvek nisam dobila, da napomenem da sam prvog i drugog dana imala malo obilniji vodenast sekret, bez mirisa. Imala sam ovog meseca odnose, ali smo partner i ja pored kotracepcijskih pilula koristili i prezervativ. Znam da je jos uvek rano, ali da li bi trebalo da posumnjam na trudnocu ili je ovo samo reakcija na nove tablete? Nemam nikakvih naznaka da bi trebalo da dobijem. Da li neko ima iskusustva sa ovim tabletama? Unapred zahvalna.
Re: HITNO! Da li je ovo reakcija na nove kontraceptivne pilule?
Жанин сме да се пије само годину дана, па онда дужа пауза. Такође, када мењаш врсту таблета мораш да направиш дужу паузу. Зар ти гинеколог није то рекао?!
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: HITNO! Da li je ovo reakcija na nove kontraceptivne pilule?
Da to je sve reakcija organizma na nove pilule! Koristite kondom dok vam se ciklus ne unormali, vise zbog infekcija koje mozete dobiti, jer kao sto ste i rpimetili, sekret se menja!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.