Ako sam omasio podforum, molim neka se prebaci na odgovarajuci, nisam dovoljno upoznat, ovo mi deluje na takav problem.
Da krenem na problem.
Imam 19 godina, uvek sam bio mrsav, kao malog u skoli su me zezali da imam pantljicare. I sad nekako kad se setim toga, pomislim da mozda opet imam. Imam oko 60kg, 186cm visine, imao sam oko 66 kg dok sam isao u teretanu, pa sam prestao. Od tad, kilaza mi se smanjila i ono sto me jos muci a to je stolica. Nekako, vise mi nije tvrda, normalna, najcesce i skoro uvek je mekana ili je proliv. Imao sam stomacne probleme kakve nisam imao ranije, uvek proliv, povracanje, muku i slicno. Mene brine to. Zeleo bih da se ugojim, da nisam mrsav, a zelim i da se resim ovih stomacnih problema. Nisu oni toliko cesti, sad svaki dan, ali jesu cesci nego pre recimo godinu i po dana. Takodje, odlazim u WC mozda jednom-dvaput u nedelji, ne racunam ovde dane kada imam te stomacne probleme, kada je to svaki sat skoro, znate vec. Takodje, stomak me cesto boli i u poslednjih godinu dana zbog nerviranja. Da li to moze biti znak nekog cira ili cega vec, mozda sam mlad za to jos, ali onako kad se iznerviram, odmah me zaboli stomak i moram u WC i imam proliv. Da li mogu da postoje neke pantljicare, gliste, sta vec koje imam neko vreme, ajd da kazem godinu dana ako mogu da prezivi toliko i ako meni ne skode, mada sumnjam u to? Jedem, pa solidno, ne mnogo, mada nekad mi kazu da jedem dosta, a da sam mrsav, mada nisam neki ni ljubitelj hrane, ono jedem 3-4 puta na dan, standard dorucak- rucak-vecera i uzina to izmedju. Dorucak nikad ne preskacem, mislim da nikad i nisam.
Mislim da su se svi ti problemi javili kad sam prestao da idem u teretanu, mada bih takodje rekao da su se javili i zbog nerviranja. Sta vi mislite o tome, ne bih da nagadjam, zato vas pitam?
Hvala unapred