Problemi sa gojenjem?

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Dejan-
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 05, 2012 9:05 pm

Problemi sa gojenjem?

Post od Dejan- »

Pozdrav svima.
Ako sam omasio podforum, molim neka se prebaci na odgovarajuci, nisam dovoljno upoznat, ovo mi deluje na takav problem.
Da krenem na problem.

Imam 19 godina, uvek sam bio mrsav, kao malog u skoli su me zezali da imam pantljicare. I sad nekako kad se setim toga, pomislim da mozda opet imam. Imam oko 60kg, 186cm visine, imao sam oko 66 kg dok sam isao u teretanu, pa sam prestao. Od tad, kilaza mi se smanjila i ono sto me jos muci a to je stolica. Nekako, vise mi nije tvrda, normalna, najcesce i skoro uvek je mekana ili je proliv. Imao sam stomacne probleme kakve nisam imao ranije, uvek proliv, povracanje, muku i slicno. Mene brine to. Zeleo bih da se ugojim, da nisam mrsav, a zelim i da se resim ovih stomacnih problema. Nisu oni toliko cesti, sad svaki dan, ali jesu cesci nego pre recimo godinu i po dana. Takodje, odlazim u WC mozda jednom-dvaput u nedelji, ne racunam ovde dane kada imam te stomacne probleme, kada je to svaki sat skoro, znate vec. Takodje, stomak me cesto boli i u poslednjih godinu dana zbog nerviranja. Da li to moze biti znak nekog cira ili cega vec, mozda sam mlad za to jos, ali onako kad se iznerviram, odmah me zaboli stomak i moram u WC i imam proliv. Da li mogu da postoje neke pantljicare, gliste, sta vec koje imam neko vreme, ajd da kazem godinu dana ako mogu da prezivi toliko i ako meni ne skode, mada sumnjam u to? Jedem, pa solidno, ne mnogo, mada nekad mi kazu da jedem dosta, a da sam mrsav, mada nisam neki ni ljubitelj hrane, ono jedem 3-4 puta na dan, standard dorucak- rucak-vecera i uzina to izmedju. Dorucak nikad ne preskacem, mislim da nikad i nisam.

Mislim da su se svi ti problemi javili kad sam prestao da idem u teretanu, mada bih takodje rekao da su se javili i zbog nerviranja. Sta vi mislite o tome, ne bih da nagadjam, zato vas pitam?
Hvala unapred :)
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Problemi sa gojenjem?

Post od aa_aca »

Да би био сигуран да ли ти нешто фали, најбоље је да одеш на ирисдијагностику и још неки сличан метод свеобухватне анализе организма. Можеш да погледаш у Балансмедици и шире. Не знам да ли се паразити могу открити на тај начин.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

aco
molim te da mi opises tvoje iskustvo sa irisdijagnostikom,jel ti to bilo od pomoci, gde moze da se uradi i jel skupo?
PP ti ne prima poruke ne znam zasto--mozda imas previse ????
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

vasa napisao:aco
molim te da mi opises tvoje iskustvo sa irisdijagnostikom,jel ti to bilo od pomoci, gde moze da se uradi i jel skupo?
PP ti ne prima poruke ne znam zasto--mozda imas previse ????
Пре десет година имао сам невероватну исцрпљеност у организму. Једва сам ходао и то само по равном. Тешко је било и низбрдо а камоли узбрдо. Нико ништа није могао да ми нађе. Опоравио сам се тек после месец и по одмора и боловања и пливања у топлом базену у Врднику. Касније сам, због неких њених проблема, маму водио код др Поповића и том приликом он ми је у ирису видео да сам имао ерозију дванаестопалачног црева. То се поклапало са мојим ондашњим симптомима. Човек много тога може да види. Виде се и алергије, инфекције итд. У Балансмедици нисам био али рекао бих да су веома добри. Планирам да одем до њих само да се организујем. Линкове имаш на мом сајту. Додао сам под Линкови опцију Здравље. Ако ти се не види, кликни на Reload у твом интернет претраживачу.

Приватне поруке не могу да користим јер су ми администратори искључили ту могућност. Један лик на форуму је био много безобразан и дрзак, па сам му ја послао приватну поруку са одговарајућим епитетом и ето. Тја.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

hvala aco---ja izmedju ostalih problema imam i iridociklitis--to je neka alergijska boles oka--evo bas me pocinje ovih dana opet boleti pa sam se zabrinuo--zato sam pomislio da mozda ta dijagnostika moze ili pak da tek zbog toga ne moze da se koristi ta dijagnostika.
pokusao sam na tvom sajtu pronaci o tome al nisam uspeo a i pokusavam sto manje na net--zbog oka, a ne moze sve da se brzo nadje --treba dosta citati..
HVALA u svakom slucaju.
Vrdnik mi se dopada mada je meni tamo hladna voda-trebalo bi za 3-4 stepena toplija.Kanjiza mi je letos dosta pomogla.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Везе до сајтова са наведеним методама лако налазиш на мом сајту: дугме Линкови, па онда дугме Здравље и ту су.

Најбоље им пошаљи емаил са питањем да ли тај проблем са ирисом има утицаја на дијагностику. У сваком случају, ту су ти ЕПТА и АМП метода.

Врдник је лети проблематичан јер је мали проток воде. Зими ради само затворени базен па је баш топло, а ја сам тамо и био по цичи зими.
Odgovori