Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.
Imam po nekad svrab u dijelu anusa nekada mi je malo krvarilo ali ne mnogo svega 1 il 2 x(to je bilo nekad davno posle tvrde stolice ja mislim trun krvi na papiru) ne boli me nikad ali na kozi testisa imam nesto kao krug beli njih malo vise pa me interesuje jesu li to hemoroidi.znaci samo po nekad imam malo svraba i nista vise(i svrab je samo na anusu).Ti krugovi su bjele boje i u njima je krv desavalo mi se da pukne jednom i samo iscuri krv i posle sve ok.
Kao prvo--pokusaj resiti problem sa stolicom--prilagodi ishranu i probavu da ti bude meka stolica ako iakako mozes-
Drugo--probaj sto cesce ispirati kamilicom i mazati kremom ud nevena.
Otprilike tako se to resava a procitaj naravno jos koji savet u vezi toga--jer nisam pisao da ne smes jesti ljuto, kiselo, piti alkohol itd-jer se nadam da si to vec procitao. I naoruzaj se strpljenjem bas bas--treba duzi period da se to resi.
Srecno