kancer u metastazi,sta dalje????
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jan 08, 2013 6:50 pm
kancer u metastazi,sta dalje????
Ni sanjala nisam da cu vam se i ja pridruziti na ovom forumu, niti sam razmisljala o ovim temama. U avgustu2011 izgubila sam svog tatu i to u roku od 3 meseca, taman prodje godina u avagustu 2012 mama je prokrvarila u svojoj 72-goj godini, reci ce te pa to je nenormalno, da i jeste odmah smo otisli ginekologu, tamo uzorak na anlizu i rezultat pap test druga grupa,dobro je ?! Medjutim mama jos cesce krvari i dolazi u septembru kod mene idemo ginekologu koji joj radi kiretazu materice salje na analizu i rezultat:tumor na materice,predlaze operaciju odmah u oktobru, medjitim mam odlaze za novembar pa jos do 15 decembra gde ulazi u cliniku i operisu je.Operacija super prosla sve pocistili i poslali na biopsiju.Rezultat je stigao 25 decembra i lekar me pozvao telefonom da idemo na konsultaciju pre zakazanog termina tj.27(a bilo je za 7 januar)i tamo saopstavaju nam da je rezultat pozitivan tj.cancer koji se prosirio van materice i predlazu novu operaciju za15 januar da pociste jos ganglione jer su 3 bili pozitivni od 4 izvadjenih i poslatih.Mama ne zeli na operaciju ja neznam kako moze biti dalje ako se ne operise i kako se rak siri i kojom brzinom, molim vas za malo podobnije objasnjenje jer sam sav u strahu i panici sta dalje i kako???!!!!Unapred zahvalna..
Re: kancer u metastazi,sta dalje????
Пошто ти нико не одговара, погледај овај сајт: http://www.curenaturalicancro.com/thera ... ncini.html. Ради се о лечењу содом бикарбоном.
Док чекаш на одговоре, анализе и остало, неће сметати да почнеш терапију витамином Б17. Највише га има у језгру кајсије. Мало проучи па примени. Имам другара који се већ дуги низ година држи уз помоћ уља од конопље. Ако хоћеш могу да га питам за детаље.
Док чекаш на одговоре, анализе и остало, неће сметати да почнеш терапију витамином Б17. Највише га има у језгру кајсије. Мало проучи па примени. Имам другара који се већ дуги низ година држи уз помоћ уља од конопље. Ако хоћеш могу да га питам за детаље.
-
- Novi član
aa_aca napisao:Пошто ти нико не одговара, погледај овај сајт: . Ради се о лечењу содом бикарбоном.
-
- Novi član
Puno se zahvaljujem na pomoci i savetu,samo neznam kako se treba koristiti soda bikerbona u mami,om slucaju?? A volela bih kada da saznam nesto i od drugara mozda i on mi moze pomoci nekim svetom...Puno zahvalna..Pozdrav...aa_aca napisao:Пошто ти нико не одговара, погледај овај сајт: http://www.curenaturalicancro.com/thera ... ncini.html. Ради се о лечењу содом бикарбоном.
Имаш та том италијанском сајту опис како се користи сода бикарбона. Мислим да то тешко можеш сама да урадиш јер се ради о инфузијама раствора соде бикарбоне. Не треба да се пије.
Тај мој другар је пре двадесетак година имао операцију канцера на дебелом цреву и до сада би био три пута мртав да касније није почео да користи остале методе лечења. Ево шта ми је написао:
"Углавном користим семенке кајсије и шљиве, конопљино уље, семенке и прах, ланено уље, брусницу и аронију, алге, спирулину, а то набављам у "Био шпајзу". Такође користим куркуму, асафетиду, кумин, кардамон, што набављам у једној ајурведској радњи у "Белвилу". Користим и ђумбир, а њега набављам на Каленићу. Некад користим и печурке: шитаке, маитаке, реиши и кордицепс, а то, како кад, некад у таблетама (апотека), некад праве (пијаце). Затим, ајкулино уље у апотекама. Вероватно и још понешто (нпр. бета глукане), али се сада не сећам."
Можда би било добро да позовеш доктора Поповића јер знам да је ЕПТА системом лечио гинеколошке туморе. Имаш га на http://www.ordinacija.net/members/www-p ... 3&lang=srb
Тај мој другар је пре двадесетак година имао операцију канцера на дебелом цреву и до сада би био три пута мртав да касније није почео да користи остале методе лечења. Ево шта ми је написао:
"Углавном користим семенке кајсије и шљиве, конопљино уље, семенке и прах, ланено уље, брусницу и аронију, алге, спирулину, а то набављам у "Био шпајзу". Такође користим куркуму, асафетиду, кумин, кардамон, што набављам у једној ајурведској радњи у "Белвилу". Користим и ђумбир, а њега набављам на Каленићу. Некад користим и печурке: шитаке, маитаке, реиши и кордицепс, а то, како кад, некад у таблетама (апотека), некад праве (пијаце). Затим, ајкулино уље у апотекама. Вероватно и још понешто (нпр. бета глукане), али се сада не сећам."
Можда би било добро да позовеш доктора Поповића јер знам да је ЕПТА системом лечио гинеколошке туморе. Имаш га на http://www.ordinacija.net/members/www-p ... 3&lang=srb