Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Imala sam povisen prolaktin (1800) i na savet ObGyn uradila sam magnetnu rezonancu, potom mi je endokrinolog odredila terapiju bromokriptkinom, koju sam zavrsila u januaru i od tada mi se ciklus normalizovao i ustalio. Medjutim, nakon ove terapije desava mi se da se prilikom seksualnog odnosa enormno znojim, sto ranije nije bio slucaj (inace se ne znojim preterano ni u obicnim situacijama). Doslovno voda lije sa mene, vec od predigre.
Volela bih da mi odgovorite da li to moze biti u vezi sa lekom koji sam uzimala, a ako ne, koje analzie bi trebalo da uradim, ili koju vrstu strucnjaka da konsultujem.
Dr Pedja, hvala vam na odgovoru.
Provericu te nalaze (glikemija mi je uredu, pritisak mi je uglanom nizak, ili normalan, a za ostalo ne znam) pa cu se javiti ponovo. Mada se sada stanje poboljsalo, pa moguce da je nesto bilo i na psihickoj osnovi.