pukao kondom

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
Zvjezdan_1111
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 01, 2012 4:28 pm

pukao kondom

Post od Zvjezdan_1111 »

Pozdrav, desilo se to da nam je pukao kondom tokom seksa, nisam svršio u nju, da li je moguće da ostane trudna, malo nas je strah zbog onog šta ide prije sperme,odmah čim sam osjetio izvadio sam ga van, nemogu reći jel bilo te tekućine ili ne, pukao je sam vrh kondoma, znam gdje sam pogriješio ali to me sada ne zanima nego vjerojatnost toga da ona postane trudna :( strah me zato šta je vrh kondoma pukao i ako je šta bilo dali je ostalo unutra ako sam odmah izvadio, hvala na odgovoru molim ozbiljne odgovore.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: pukao kondom

Post od aa_aca »

Па шта имаш од одговора? Шта је ту је. Видећеш за неко време. Џабе се секираш. Ништа не можеш да урадиш.

Пре него што вршиш неку анализу треба да размислиш шта ћеш да радиш, зависно од резултата анализе. Ако ће твоји поступци бити истоветни независно од добијених резултата, немој ни да радиш анализу.
Korisnikov avatar
Lemer00
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 01, 2013 4:02 am

Re: pukao kondom

Post od Lemer00 »

Sedi sa njom , izracunajte da li su joj bili plodni dani je prvo sto ces da uradis (http://www.*/alati/kalendar-ovu ... odnih-dana) evo ti link kako se to radi . Drugo: Male su sanse , jako male da zatrudni od te takozvane prespermalne tecnosti , gotovo nikakve. Cak i da si svrsio u nju a da nisu plodni dani i tada su male sanse. Nemoj se previse sekirati i nemoj da pije neke hormonske tablete posto od toga moze da joj kasni pa ces se jos vise uplasiti. Ako bas hoces da se uveris da nije trudna kupi joj test za dve nedelje bar malo da se uveris, ali ja sam siguran da nisi napravio dete iz licnog a i iz mnogih drugih iskustava. Pozdrav
Odgovori