proliv, bolovi u zelucu

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
ridjokosa2
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 29, 2011 4:38 pm

proliv, bolovi u zelucu

Post od ridjokosa2 »

dva dana sam imala grceve u stomaku i proliv koji je bio skroz vodenast. juce mi je bilo bolje cijeli dan da bi navece ponovo dobila grceve i proliv. kad sam jutros ustala presjekao me jak bol u zelucu koji se pojavi cim ustanem a prodje kada lezim i skupim se. isla sam danas doktoru i dobila probiotik i ranitidin. nije mi jasno zasto me tako jako boli zeludac i to kad stojim a nisam povracala ni imala temperaturu. da li neko zna o cemu se radi? vec sam pocela svasta da umisljam :-?
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: proliv, bolovi u zelucu

Post od aa_aca »

Потпуно личи на стомачни грип. Било би добро да пијеш црног чаја, али не онај из филтер кесице него нормалан - кашичицу па у воду. Треба и да повећаш унос течности јер се код пролива много течности губи из организма. Најбоље да пијеш горе наведени црни чај у мало већим количинама, комбинован са супицама. Смириће ти и желудац. Ако пролив неће да се заустави пробај да пијеш Лоперамид али опрезно. Консултуј се са апотекаром или лекаром.
Odgovori