Imam problem sa fimozom, POMOĆ!

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
filip1234
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 31, 2012 1:00 am

Imam problem sa fimozom, POMOĆ!

Post od filip1234 »

Ljudi, znam da mnogi smaraju sa ovim, ja imam fimozu, ja sa lakoćom mogu navući kožicu kada mi je opušten, ali kada mi je u erekciji, ne mogu, mogu samo do pola, i sada radim vežbe, još nema rezultata počeo sam pre 2 dana i sada čekam 1 mesec da vidim rezultate, ali se predomišljam iz dana u dan da idem na tu operaciju, i sad imam pitanje, jel ti daju lokalnu anesteziju, i jel osetiš nešto, i da li je brz oporavak, molim vas odgovorite mi. :(
NoName3
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 31, 2012 2:41 am

Re: Imam problem sa fimozom, POMOĆ!

Post od NoName3 »

filip1234 napisao:Ljudi, znam da mnogi smaraju sa ovim, ja imam fimozu, ja sa lakoćom mogu navući kožicu kada mi je opušten, ali kada mi je u erekciji, ne mogu, mogu samo do pola, i sada radim vežbe, još nema rezultata počeo sam pre 2 dana i sada čekam 1 mesec da vidim rezultate, ali se predomišljam iz dana u dan da idem na tu operaciju, i sad imam pitanje, jel ti daju lokalnu anesteziju, i jel osetiš nešto, i da li je brz oporavak, molim vas odgovorite mi. :(
Da radi se pod lokalnom anestezijom operacija traje jedno 20-tak minuta boli samo kad ti daju injekciju i posle nista ne osecas..i to je vise rutinska operacija koje se rade kao dobar dan,oporavak traje mesec dana neces smeti nikakve fizicke aktivnosti niti seksualne da radis al' se zato posle kao bog osecas! :) (inace nisam lekar govorim po iskustvu )
Odgovori