Imam problem sa fimozom, POMOĆ!
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Imam problem sa fimozom, POMOĆ!
Ljudi, znam da mnogi smaraju sa ovim, ja imam fimozu, ja sa lakoćom mogu navući kožicu kada mi je opušten, ali kada mi je u erekciji, ne mogu, mogu samo do pola, i sada radim vežbe, još nema rezultata počeo sam pre 2 dana i sada čekam 1 mesec da vidim rezultate, ali se predomišljam iz dana u dan da idem na tu operaciju, i sad imam pitanje, jel ti daju lokalnu anesteziju, i jel osetiš nešto, i da li je brz oporavak, molim vas odgovorite mi. 

Re: Imam problem sa fimozom, POMOĆ!
Da radi se pod lokalnom anestezijom operacija traje jedno 20-tak minuta boli samo kad ti daju injekciju i posle nista ne osecas..i to je vise rutinska operacija koje se rade kao dobar dan,oporavak traje mesec dana neces smeti nikakve fizicke aktivnosti niti seksualne da radis al' se zato posle kao bog osecas!filip1234 napisao:Ljudi, znam da mnogi smaraju sa ovim, ja imam fimozu, ja sa lakoćom mogu navući kožicu kada mi je opušten, ali kada mi je u erekciji, ne mogu, mogu samo do pola, i sada radim vežbe, još nema rezultata počeo sam pre 2 dana i sada čekam 1 mesec da vidim rezultate, ali se predomišljam iz dana u dan da idem na tu operaciju, i sad imam pitanje, jel ti daju lokalnu anesteziju, i jel osetiš nešto, i da li je brz oporavak, molim vas odgovorite mi.