Imuran u trudnoci

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
nestea
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 09, 2012 10:32 am

Imuran u trudnoci

Post od nestea »

Pozdrav svima! Trinaest godina se lecim od ulceroznog kolitisa a od poslednjeg pogorsanja (pre pet meseci) mi je i imuran ukljucen u lecenje..Sada sam u remisiji i nedavno sam se konsultovala sam svojom doktorkom u vezi trudnoce (nisam do sada radjala, bolest mi je konstatovana kada sam imala 13 godina) i lekova kojih pijem.. Rekla mi je da je ranije imuran bio zabranjivan trudnicama, a da ga od skoro i trudnice mogu uzimati.. Citala sam odsta o tom leku i kao sto je svima poznato lek nije uopste dobar i moze da izazove razne nus pojave.. Zanima me da li neko ima iskustvo sa imuranom u trudnoci..? Hvala
milica...
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Okt 29, 2012 6:45 pm

Re: Imuran u trudnoci

Post od milica... »

cao i mene interesuje isto pitanje da li ima neka trudnica koja je sa imuranom prosla trudnocu.ja planiram trudnocu mada mi je receno da pijem 3 mjeseca imuran a zatim da idem na trudnocu.ima li neko iskustvo da podijeli sa imuranom u trudnoci
Odgovori