UC
UC
U martu sam poceo da imam prve probleme,kao sto su retke sluzave krvave i ceste stolice.Odmah mi je uradjena kolonoskopija gde je utvrdjena jaka upala debelog creva.Prepisani su mi cepici salofalka i tablete salazopirina 3x2.Do oktobra umessto da mi bude bolje meni je bivalo sve gore stolice su sve cesce i krvavije doktor kaze da je to normalno i da lecenje dugo traje.Onda sma poceo da gubim snagu i stalno budem malaksao da bih 20.11.2012 ostao na bolnickom lecenju gde kolonoskopijom potvrdjen UC.Prvo sma dobio 2 transfuzije koje nisu bile dovoljne pa sam dobio jos 3 i 4 plazme.Bolnici sam lecen ceo mesec pa pusten kuci uz terapju.PENTASA 1 uvece,SALOFALK 4x2,OMEPROL,MULTILAC i NISTATIN.Meni je i dalje jako lose stolice su i dalje ceste i krvave,ali najveci problem su mi grcevi koji su nekada jedva podnosljivi,a za takve bolove nemam nikakav lek.Zna li neko sta mogu da koristim i olaksam sebi muke?Od hrane ne mogu da uzimam nista i na kilazi sam izgubio jako mnogo!Ako je neko vec imao ovakav problem neka se javi i pomogne mi?
Re: UC
Дебело црево је упаљено и зато веома осетљиво на све шта дође у њега. Зато имаш такве столице. Кажу да је ДОМАЋИ кефир одличан за црева. Мени јесте одличан, али нисам имао упалу па не знам. Имаш на мом сајту Аца Савети Здравље Кефир нешто о њему. Јави се доктору Поповићу: http://www.ordinacija.net/members/www-p ... 3&lang=srb. Знам да је неке особе излечио од улцерозног колитиса.
Лично сам радознао, па бих волео да напишеш како живиш и чиме се храниш? Да ли је неки догађај претходио твојим проблемима са цревима? Ако баш не желиш да пишеш на форуму, а ти ми пошаљи на емаил: [email protected].
Држ' се.
Лично сам радознао, па бих волео да напишеш како живиш и чиме се храниш? Да ли је неки догађај претходио твојим проблемима са цревима? Ако баш не желиш да пишеш на форуму, а ти ми пошаљи на емаил: [email protected].
Држ' се.