E ovako..imam 21god i unazad 5godina patim od konstantnih mucnina i nagona za povraćanjem,ti simptomi su poslednjih godinu dana svakodnevni i sto je najgore celodnevni, javljaju se i pre i posle jela, bez obzira na hranu i pice koje uzimam

evo od juče mi se javio i kao neki novi simptom ponekad osetim neku gorcinu u ustima

..isla sam na milion pregleda, vadila sam krv 100puta,radjena mi je i gastroskopija i utvredjeno da je nalaz uredan tacnije dijagnoza glasi: "Non Ulcus dypepsia", dao mi je lekar da pijem nexium 20mg i naravno dijeta za gastritis..dijete dijete dijeteee

medjutim nista od toga ne daje rezultate! Vise mi je i glupo da idem kod lekara jer mi izgleda da misle da ih zezam,jer sta god da mi daju ili urade ja i dalje imam iste simptome a fizicki je sve u redu

pocinjem da gubim nadu da ce to ikada prestati kad vec ovoliko dugo traje i svi bezuspesni pokusaji lecenja...Molim za bilo kakvi savet, ili ako neko ima bilo kakva iskustva sa slicnim, pa makar i neka alternativna medicina, bukvalno sam dosla u fazu da cu pristati na sve samo da to vec jednom prodje!!!