Svi oni koji su oboleli od ove teske bolesti a zele se izleciti prirodnim preparatima,
bez ikakvih rizika,alergija i svega drugog-neka se jave na e-mail:[email protected].
ne trazim nikakvu nadoknadu-jer sam i sam bio nhl-pacient,zelim svima pomoci, koliko mogu,
a kad ozdravite recite hvala!
pozdrav svima vama na ovom forumu!
leukemija,nhl i druge vrste raka!
Re: leukemija,nhl i druge vrste raka!
Gagi napisi nam malo o toku vaseg lecenja:jesu li bile metastaze,hemioterapije,operacije,kakvu ishranu koristite i koliko dugo ste pili kapsule o kojima pricate.Dobro je da postoje ljudi kao vi koji ste nesebicni i spremn idrugima da pomognete.Koliko je tesko nositi se sa ovom bolescu znamo samo mi koji smo u tome.LEP POZDRAV.
Najlepse Vas molim da pojasnite o cemu je rec? Hvala.gagi0101 napisao:Svi oni koji su oboleli od ove teske bolesti a zele se izleciti prirodnim preparatima,
bez ikakvih rizika,alergija i svega drugog-neka se jave na e-mail:[email protected].
ne trazim nikakvu nadoknadu-jer sam i sam bio nhl-pacient,zelim svima pomoci, koliko mogu,
a kad ozdravite recite hvala!
pozdrav svima vama na ovom forumu!
Gagi,
moja majka ima 47 godina i akutnu mijeloblastnu leukemiju (M1).
Trenutno je u toku prva terapija citostaticima. Pre analiziranja dejstva terapije na njen organizam i organizma na terapiju se ne zna nista.
Sta mi Vi preporucujete i savetujete?
moja majka ima 47 godina i akutnu mijeloblastnu leukemiju (M1).
Trenutno je u toku prva terapija citostaticima. Pre analiziranja dejstva terapije na njen organizam i organizma na terapiju se ne zna nista.
Sta mi Vi preporucujete i savetujete?