Promene na kozi mosnica

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
Crveni Orao
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 29, 2012 12:47 am

Promene na kozi mosnica

Post od Crveni Orao »

Zdravo svima,zeleo bih da podelim sa vama jedan problem koji sam uocio pre par dana. Naime primetio sam da mi se na mosnicama pojavio jedan deo na kozi kao da mi se kruni koza tu, precnika oko pola centimetra, i nisam siguran zbog cega bi mi se to desilo,inace bas na tom mestu deluje kao da mi je urasla dlaka, sad je malo potamneo taj deo, ne znam da li se to mozda desava jer koristim gel za tusiranje i na tom delu i takodje i godinama unazad se tusiram vrucom vodom. U zadnjih nekoliko meseci sam poceo sa mlakom vodom jer sam cuo da se ne valja tusirati na tom intimnom delu sa vrucom vodom. Zanima me ako iko moze da me posavetuje da li da mazem kremom taj deo ili ce taj deo kad dovoljno ocvrsne sam otpasti jer izgleda kao kad imas ranicu na kozi i vec se jedan deo odvojio sam od sebe pa da znam sta da radim, hvala puno unapred!
Odgovori