Kontrola rada privatnih stomatologa

Mesto za sva Vaša pitanja o zubima, oralnoj higijeni, prevenciji, negi zuba, desni i usne duplje. Prepoznavanje problema, dijagnostika i saveti o lečenju.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Tina_NS
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2012 4:54 pm

Kontrola rada privatnih stomatologa

Post od Tina_NS »

Postovanje i pozdrav ucesnicima podforuma!

Verujem da ovde postoji neko strucno lice, koje moze resiti neke nase dileme, i koje je upucenije od nas diletanata, da tako kazem. :)

Moje pitanje za njega je sledece: da li postoji neka ustanova, organ, telo ili sta vec, vezano za kontrolu rada stomatologa, odnosno, najjednostavnije receno, kome se mi pacijenti mozemo obratiti, kada sumnjamo na nesavestan i los rad stomatologa, kako bismo proverili da li smo u pravu? Tim pre sto pojedini zahvati iziskuju prilicne sume novca, koje niko ne zeli da baca "na vetar", jasna stvar...

Mnogi vas odmah upucuju na sud ili Stomatolosku komoru, ali tamo se mozete obratiti samo ako ste sigurni u ucinjeni propust, a vecina nas to ne moze da proceni...osim toga, cilj je da dobijemo kvalitetan rad, a ne da stvaramo konfliktne situacije, posebno ako za tim nema potrebe. Barem ja tako mislim.

Unapred se zahvaljujem na svim proverenim i blagovremenim informacijama.

Srdacno :)

Tina
x3x
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Maj 12, 2012 1:57 am
Kontakt:

Re: Kontrola rada privatnih stomatologa

Post od x3x »

A Zdravstvena inspekcija Ministarstva zdravlja?
w ww. aloeverasrbija . com - proizvodi od aloe vere za imunitet, prirodna kozmetika itd
Odgovori