stomak ceo xaos

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
sasa12
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 7:52 pm

stomak ceo xaos

Post od sasa12 »

pozz imam problema sa stomakom ovako imam mnogo,mnogo gasova neredovnu i tvrdu stolicu bolove oko pupka i u malom stomaku ponekad i pod desnim rebarnim lukom ustanovljeno mi je odavno da imam erozivni gastritis i hijatus herniju inace ovi problemi sa gasovima nisu normalni znaci strasno je neprijatno sto nemam nekada kontrolu nad tim inace ne nadim am se imam podrigivanja moze li mi neko reci sta moze biti otprilike neka infekcija ili bakterija ili sta vec hvala:)
:o
gajic121
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 27, 2012 12:54 am

Re: stomak ceo xaos

Post od gajic121 »

sasa12 napisao:pozz imam problema sa stomakom ovako imam mnogo,mnogo gasova neredovnu i tvrdu stolicu bolove oko pupka i u malom stomaku ponekad i pod desnim rebarnim lukom ustanovljeno mi je odavno da imam erozivni gastritis i hijatus herniju inace ovi problemi sa gasovima nisu normalni znaci strasno je neprijatno sto nemam nekada kontrolu nad tim inace ne nadim am se imam podrigivanja moze li mi neko reci sta moze biti otprilike neka infekcija ili bakterija ili sta vec hvala:)
:o

Pozz i ja sam imao i dan danas imam te tegobe sem tih gasova sto nemam isto imam bolove oko pupka i bolove pod desnog rebra u vidu kao neko peccenje to se javljalo po malo pa danas svaki dan ja sam sve obisao i nista mi nije nadjeno ali kod tebe je ta hijatus hernija za to vidi neznam ako nadjes nesto sto nije vezano za tu hijatus herniju javi mi jer vec godinu dana pokusavam da nadjem sta je a i samo da te pitam jel se ti bolovi pojacavaju kod nekog fizicko rada..(np. trcanje,dizanje,....?)..?
sasa12
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 7:52 pm

Re: stomak ceo xaos

Post od sasa12 »

pa meni je bol najveci akd ustanem ujutru i povecava se pri hodu i svijanju i ponekad me cak i zagusi kada lezim ...
Odgovori