Trudnoca ili nesto drugo?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
RoxyMaleno
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 04, 2012 12:34 pm

Trudnoca ili nesto drugo?

Post od RoxyMaleno »

Vec 2 godine koristim logest pilule.
Cula sam da kao bas i nisu sigurna zastita od trudnoce ali mene su do sad stitile te pilule :D...
Pre vise od 20 dana sam imala sexualan odnos sa deckom bez ikakve druge zastite. Dozvolila sam da "odradi posao" u mene,nekih 7-8 puta za taj jedan da. Sutradan isto tako.
Sada,problem je sto pilule pijem svaki dan u razlicito vreme (nikad ih ne nosim sa sobom jer sam ih par puta izgubila pa ih popijem cim dodjem kuci). Svaki dan npr u 7,pa sutra u 10,pa prekosutra u 1 itd...
Dve nedelje nakon odnosa sam imala vrtoglavice i mucnine,ni na kraj pameti da bi mozda mogla biti trudnoca... Pomislila sam da je neki problem sa srcem jer imam aritmiju a nikad ranije nisam imala ovakve simptome :(... Menstruaciju sam dobila 2x od tada,jako cudne boje je,ali verovatno je to zato sto sam posle propustila pilulu.
Ginekolog mi je rekao da zbog pilula mogu da dobijam "menstruaciju" tj to krvarenje iako sam trudna,jer to pilule i rade :(.
Takodje mi sve ima uzasan ukus i miris i sve mi smeta. Kafu vise ne pijem... Koja je verovatnoca da sam trudna? Malo mi je delovalo prerano posle 2 nedelje da imam simptome ali cula sam da je to sasvim normalan period za to :(...
Zivim u BGu ali nisam ovde prijavljena,i nemam zdravstveno pa sam mislila prvo vama da se obratim pa da vidim sta cu dalje.
Hvala ;)
Tarja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 07, 2012 9:37 am

Re: Trudnoca ili nesto drugo?

Post od Tarja »

e ovako i meni je slicno radila sam testove razne i sve negativno a i dalje imam siptome trudnoce i zadnji put kad sam radila nije bila ni jedna linija tako da vise ne verujem testovima
Odgovori