VANTELESNA sa DONACIJOM

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Modem56k
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 30, 2012 1:33 am

VANTELESNA sa DONACIJOM

Post od Modem56k »

Ako se neko odluči za vantelesnu sa donacijom jajne ćelije savetujem da direktno ode u kliniku gde se to radi, na primer u Pragu. Česki se dosta razume, tamo rade doktori sa nasih podrucja koji vam sve objasne i vode u postupku. Postoje kod nas klinike koje posreduju i uzimaju proviziju za ništa, kao preduzetnici u gradjevinarstvu. Takva usluga kompletno sa svim potrebnim uključujući smeštaj u Pragu ne prelazi 5000 eura, a posredničke klinike uzimaju 6500 eura, verujte za ništa. Prošao sam kroz sve to sa suprugom. U hotelu u Pragu blizu bolnice svakodnevo borave po 3-4 para iz Srbije i okolnih zemalja.
Mislim da svakome ko prolazi kroz vantelesnu proceduru znaci svaki dinar, te zbog toga savetujem da ne bacate 1500 eura posrednicima, idite direktno.
Sve se može obaviti od kuce preko Interneta, telefonom i na kraju otići na zahvat u Prag na 5-7 dana. Veoma lako se samostalno snaći. Ako posrednici ovde kažu da vam daju neke garancije to nije tačno. Kad odete u Prag tamo se potpisuje ugovor na srpskom gde tek vidite da su vas lagali u posredničkim klinikama.
Ako neko zeli proceduru kroz koju smo prošli supruga i ja neka se obrati meilom, spreman sam da pomognem
Odgovori