Re: Koksaki virus?
Re: Koksaki virus?
poz svima , nisam ni znala da ima ovaj forum , slucajno sam natrcala , imam probleme sa srcem od 14 god i pratim se redovno svaka 3 mj kontrola, dijagnostikovan mi AV blok II stepena , pula min 34 mnogo pauza i tako jako usporen rad , posle 8 god sada u novembru mi implantiran pacemaker , i imala sam nekih komplikacija uglavnom stave mi jednokomorni pacemaker jer nisu mogli da mi postave drugu elektrodu jer mi pucali kapilari ti i sl , e sada od implatacije 3 mjeseca sam imala temp 37.2 a nikada ranije mi to nije bilo , radjen mi eho srca 5-6 puta sve u redu , nalazi krvi ok , poslata na 10 mjesta reumatolog , neurolog , kolor-dopler vrata , hormoni sve ok . Posle implatacije srce pocelo kao ludo da mi radi puls do 145 ukljucili mi presolol 2x dnevno . Medjutim ja se ne osjecam uopste dobro , oni kazu sve je u redu a meni se desava u vecernjim satima temp mi poraste na 37.3 i konstantno osjecam iznemoglost , ako bilo sto uradim zadisem se do daha ne mogu doci , takav umor i stalno se zalim , medjutim na ovim nalazima dr mi kaze sve ok i ispada kao da umisljam , inace sam iz mne i kod nas rade test samo na jedan tip , a doktor mi nikada nije pomenuo da ima mogucnost virusa niti su mi ikada zapravo i otkrili razlog ovog mog oboljenja , sta da radim , citajuci na forumu ove simptome vecina mi se poklapa , da li na svoju ruku da odradim taj nalaz , i gdje da odem , i koliko to kosta ???