Žuta fleka

Mesto za sva Vaša pitanja o zubima, oralnoj higijeni, prevenciji, negi zuba, desni i usne duplje. Prepoznavanje problema, dijagnostika i saveti o lečenju.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
somegirl
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 25, 2012 12:37 pm

Žuta fleka

Post od somegirl »

Na jedinici imam žutu fleku preko celog zuba. Nisam pušač, ne pijem kafu... Imam skoro 16 godina, mislim da mi je to nasledno. Pokušala sam da iskopam nešto na internetu, ništa slično nisam našla (svi ostali članci govore o pušačima). Prijateljica je imala istu fleku ali mnogo manju, stomatolog joj je izbušio (otklonio) taj deo i stavio plombu preko. Ne znam šta je u pitanju... Ima li neko od vas predstavu o tome? Stvarno se osećam nesugrno zbog toga. :(
Zeka Peka i drugari
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 04, 2012 11:05 am

Re: Žuta fleka

Post od Zeka Peka i drugari »

prvo nam napisi kad se fleka pojavila?da li se povecavala? smanjivala?da li je ostrih ivica ili je zamrljana?da li je homogene(ujednacene boje), ili je razlicitih nijansi zute?
da li pijes dosta cajeva?obojenih ili gaziranih sokova?da li muckas iste u ustim?imas obicaj da sisas limun, pomorandzu ili grejp, ili pijes limunadu, cedjenu pomorandzu....

sve se da srediti pa i ta tvoja flekica, zato izbaci nesigurnost iz sebe...pobogu, imas 16 godina...nasmej se i izadji u grad.... :D :D :D
Odgovori