Gori mi glava, pomozite mi, nznm sta da radim!!
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jun 17, 2012 1:25 am
Gori mi glava, pomozite mi, nznm sta da radim!!
Menstruaciju nemam dva meseca, nije se desavalao da izostane dva meseca.Imam jedan mikrocistican jajnik.Imam napade vrucine koje krecu od nogu ka glavi.Posle su pocela ledja da mi gore i to tako sto se posteljina zagreje pa nmg na njoj da spavam, moram negde drugde da legnem, zatim toplina u levoj ocnoj jabucici, trnjenje obe ruke u toku sna, probudim se sa obe utrnule ruke.I poslednji simptom koji se sinoc javio je kako mi gori desna polovina glave.Ne boli vec gori.Gorim a kad se otkrijem hladno mi je.Nemam t, ne p[ovracam, nemam mucnine, pila sam lek da dobije trebalo bi sutra ali ne primecujem nikakve simptome da cu da dobijem.Neuroloski nalaz uredan.Bla kod neurologa, psihijatra, neuropsihijatra,ginekologa, radila nalaze krvi i urina i sve je ok osim jajnika i kamena od 3mm u casici desnog bubrega.Imam zakazan konzilijum za kalkulozu u Klinickom centru.Kamen su mi nasli tek posle dve godine na skeneru.Od cega bi mogla glava da mi gori, mogu li to biti simptomi necega opasnog?Imam zakazano snimanje glave sa magnetom, imam i rengen zakazan.Moze li biti uzrok poremecaj hormona?Hipofiza?Ili nesto drugo.Molim vas pomozite nmg vise da trpim da mi glava gori!
Re: Gori mi glava, pomozite mi, nznm sta da radim!!
Opisala si simptome valunga koje su cest problem kod zena u menopauzi ciji je uzrok pad zenskih hormona. Treba da prekontrolises svoj hormonski status.
-
- Novi član
Ja nisam ni blizu menopauze.Jos sam adolescent.
Ja sam samo rekla da simptomi lice, na hormonalni poremecaj uglavnom izrazen u menopauzi......Izostanak menzesa, napadi vrucine.....
Neuredan ciklus je uglavnom normalna pojava u pubertetu uglavnom bez ovako jako izrazenih simptoma...Nadam se da si ginekologu navela ove probleme. ? Ukoliko se nisu pojavili tek iza pregleda..Ponovit cu da hormonalni poremecaji mogu biti uzrok ovakvih vrucina.
Neuredan ciklus je uglavnom normalna pojava u pubertetu uglavnom bez ovako jako izrazenih simptoma...Nadam se da si ginekologu navela ove probleme. ? Ukoliko se nisu pojavili tek iza pregleda..Ponovit cu da hormonalni poremecaji mogu biti uzrok ovakvih vrucina.
-
- Novi član
To da, ali bas da mi gori jedna polovina glave?