Nisam dobio odgovor

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
Berke
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 19, 2012 3:19 pm

Nisam dobio odgovor

Post od Berke »

nemogu da ejakuliram. imam 13 god. 10 cm mi je dugacak i poprilicno sam maljav oko penisa ali pod pazuhom nemam ni dlačicu. takodje nemogu da navucem kožicu preko glavice tacnije dalje od njega, jer je slepljena sa desne strane i odole.

Dali je sve to normalno?
Dali trebam ici kod doktora?
heldenbariton
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Feb 15, 2012 5:21 pm

Re: Nisam dobio odgovor

Post od heldenbariton »

Trebas otici kod urologa. On ce te uputiti sto se tice problema sa kozicom nekad moze sve da se razmrda vezbanjem i razlicitim mazivima-tipa didermal tebi u korist ide sto imas malo godina pa imas vremena i moguce je da nece morati da se vrsi cirkumcizija, e sad sto se tice ejakulacije u kom smislu ne mozes da ejakuliras? Moze biti da nisi usao u potpuni pubertet sto je normalno u tvojim godinama.
Berke
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 19, 2012 3:19 pm

Post od Berke »

heldenbariton napisao:Trebas otici kod urologa. On ce te uputiti sto se tice problema sa kozicom nekad moze sve da se razmrda vezbanjem i razlicitim mazivima-tipa didermal tebi u korist ide sto imas malo godina pa imas vremena i moguce je da nece morati da se vrsi cirkumcizija, e sad sto se tice ejakulacije u kom smislu ne mozes da ejakuliras? Moze biti da nisi usao u potpuni pubertet sto je normalno u tvojim godinama.
iE sad mi je sve normalno kozica se razmrdala jos jedno cm fali da je skroz odlepljena ali ima drugi problem desno jajemi vise visi od levog ustvari malo nize je i kad se napregnem levo se vise duze.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Ne moras ici kod doktora, tek si usao u pubertet, sperma ti se jos nije stvorila zato nemash sta da izbacish iz penisa. A niko nema simetrichne organe i mosnice, tako da nemoj praviti problem gde ga nema!

Dlake ce doci same po sebi, ne brini!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori