Stv mi treba strucna pomoc

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
Muchacho
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 22, 2012 12:27 am

Stv mi treba strucna pomoc

Post od Muchacho »

Pozdrav.....imam trenutno jedan " problem" koji pocinje u poslednje vreme jako da me nervira.... imam 20 godina i imam problem sa kasnim orgazmom....jednostavno od kada sam poceo sa sexom jos pre 3-4 godine to se desava...mozda jedino pre kada spavam sa nekom devojkom i to otpozadi treba mi malo manje vremena,ali sada vec pocinje polako da me nervira.....u proseku mi treba 40 min i to kada sam mng dobro "raspolozen" pa do besvesti....
Sadasnja devojka kaze da joj kao ne smeta to,ali posle nekog vremena mog tempa nju pocinje polako i da boli sve dole i umori se ona,a ja moram na kraju u glavi da izmisljam razna cuda da bih zavrsio....sta da radim?! Unapred zahalan.
dzebedaja
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Maj 26, 2010 1:02 pm

Re: Stv mi treba strucna pomoc

Post od dzebedaja »

Predlozio bih ti seksologa, meni je pomoglo oko slicnog problema, jednostavno nisam mogao iako bih bio veoma napaljen. Za sad (da kucnem u drvo), problema nemam...
Poslao sam ti u poruci, ne znam da li je dozvoljeno reklamiranje.
Pozdrav!
Muchacho
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 22, 2012 12:27 am

Post od Muchacho »

aha...i ja sa razmisljao da potrazim sexologa,ali nzm sta da ocekujem,sta trebam da radim.....ako nije tajna,kako si ti to resio(konkretno) ?
p.s: hvala ti puno,nadam se da ce mi pomoci....puno pozdrava :)
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Seksualni odnos duzi od 30 min? I neka zena moze da se zali na to? :)

Mislim da malko preterujete sa tim da je to sto vasi organi rade problem, ako svi organi saradjuju bez problema i imate zdrave odnose, imate ejakulaciju, erekciju, orgazam...onda ne vidim nigde problem!

Prihvatite da ste takvi i uzivajte u tome, a ukoliko se neka zena bude zalila na to onda ne znam sta da vam kazem...uskladjujte se sa njom i njenim potrebama i to je to!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori