Peckanje prilikom mokrenja i otok testisa
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Peckanje prilikom mokrenja i otok testisa
Pre tri dana prilikom mokrenja osetio sam peckanje, a od juce mi se pojavio plavi otok na desnom testisu. Nemam jake bolove ali testis boli na dodir. Istovremeno sa pojavom peckanja pojavio se i minimalan sekret bele boje. Molim vas recite mi sta bi moglo biti u pitanju. Hvala unapred...
Re: Peckanje prilikom mokrenja i otok testisa
moglo bi da se radi o infekciji, javite se sto pre na pregled kako bi se zapocelo odgovarajuce lecenje!
bas vam hvala...............
Mozda sam trebao da napomenem da sam imao operaciju (artroskopiju) kolena u petak pod blok anestezijom. Da li je moguce da mi je ovo anestezija napravila?
gde su ti tacno dali anesteziju?
ako nisi imao kateter a verujem da nisi, anestezija ne bi dovela do peckanja pri mokrenju ni tog sekreta...potrebno je uraditi pregled mokrace, bez toga se ne moze znati nesto vise, a takodje je potrebno i pogledati testis...u obzir dolazi i bris uretre ako se utvrdi da je potrebno...ukoliko neka infekcija postoji ona se treba leciti, ali prvo se to mora utvrditi, sto bez laboratorijskih analiza nije moguce...
ako nisi imao kateter a verujem da nisi, anestezija ne bi dovela do peckanja pri mokrenju ni tog sekreta...potrebno je uraditi pregled mokrace, bez toga se ne moze znati nesto vise, a takodje je potrebno i pogledati testis...u obzir dolazi i bris uretre ako se utvrdi da je potrebno...ukoliko neka infekcija postoji ona se treba leciti, ali prvo se to mora utvrditi, sto bez laboratorijskih analiza nije moguce...