Pilula za dan posle- "Escapelle"

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Kikica92
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 01, 2012 12:06 pm

Pilula za dan posle- "Escapelle"

Post od Kikica92 »

Postovani,
menstruaciju sam dobila 20.februara, i imala sam odnos 24.februara, bez kondoma, ali nije ejakulirao u mene.. Za svaki slucaj sam popila tu pilulu u roku od 12 sati, i prvih par dana mi nije bilo nista. Sinoc sam imala bolove u donjem delu stomaka, u jajnicima, i pocela sam krvarim, i danas pomalo krvarim kao u vidu menstruacije i imam male bolove.. Da li mozete da mi pojasnite zbog cega se to desilo , sa obzirom da sam imala menstruaciju pre nedelju dana? I da li mogu da odem ko ginekologa da me pregleda i ako krvarim?
Zli doktor
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm

Re: Pilula za dan posle- "Escapelle"

Post od Zli doktor »

Kikica92 napisao:Postovani,
menstruaciju sam dobila 20.februara, i imala sam odnos 24.februara, bez kondoma, ali nije ejakulirao u mene.. Za svaki slucaj sam popila tu pilulu u roku od 12 sati, i prvih par dana mi nije bilo nista. Sinoc sam imala bolove u donjem delu stomaka, u jajnicima, i pocela sam krvarim, i danas pomalo krvarim kao u vidu menstruacije i imam male bolove.. Da li mozete da mi pojasnite zbog cega se to desilo , sa obzirom da sam imala menstruaciju pre nedelju dana? I da li mogu da odem ko ginekologa da me pregleda i ako krvarim?
Krvarenje ste izazvali tabletom koja vam i nije bila preko potrebna. Nije neophodno da se pošto-poto javite ginekologu. jedino ako se bolovi pojačaju onda ima smisla svratiti do ginekologa... Krvarenje bi trebalo da prestane relativno brzo... za dan - dva... pozzz :wink:
Kikica92
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 01, 2012 12:06 pm

Post od Kikica92 »

Sada se osecam bolje, hvala Vam puno na odgovoru! :)
Pozz
@Midzi@
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 23, 2011 7:20 pm

Post od @Midzi@ »

Ako dodje do krvarenja nakon uzimanja tablete da li to znaci da bi doslo do trudnoce da tableta nije uzeta?
Odgovori