Zatvor
Zatvor
Stvarno imam problem i molim vas da mi pomognete. Uvek sam imala zatvor i velike probleme sa istim. Medjutim, uspesno sam ih resavala.Kad imam zatvor popijem mleko, jedem sljive, smokve, med, cimet...i uvek mi pomogne. Ali mi se cini da je problem sada veci nego sto izgleda. Da napomenem da trenutno nisam u mogucnosti da odem kod lekara. Dakle, nisam isla u wc nekih 4-5 dana, u petak me odjednom zaboli stomak, ali nisam mogla da idem u wc. Zanemarila sam to, uvece sam imala odnos sa deckom i uzasno me je bolelo kao da mi pritiska nesto i tera me u wc, mada nista. Prestali smo. Posle tusiranja sam stavila prst u vaginalni otvor da vidim zasto me je bolelo, i na samom pocetku napipam nesto kao da se nadulo i kad pipnem boli me...pitala sam majku ona kaze da je to zato sto mi se ide u wc da se nadulo crevo...sutradan sam ceo dan jela samo supu, sljive ma sve sveee sto me je ikad teralo da idem u wc i nista!
Ima li iko ideju ili neko iskustvo sta bi ovo moglo da bude? Mnogo sam se uplasila. Hvala unapred