Molim vas za savjet sta i kako dalje

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
inkica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 06, 2012 12:07 am

Molim vas za savjet sta i kako dalje

Post od inkica »

Imam 32 godine, prosle godine u 6. mjesecu poceli su mi problemi sa ogromnim nagonom na mokrenje.Nikada prije toga nisam osjecala nikakve probleme vezano ni za mokrenje a ni za zenske organe(menzesi redovni od 12. godine).
Nakon tih prvih teskoca kada sam stalno isla na wc a mokrila jako malo otisla sam svojoj dr. koja mi je dala uputnicu za mikrobiolosku analizu urina.Nadjena mi je Eserihija 10 na 4.Pila sam neke antibiotike koji mi nista nisu pomogli, ne sjecam se naziva.Kako sam na forumima citala da se Eserihija redovno javlja i u vagini , otisla sam prvi put u zivotu kod ginekologa( ranije zaista nisam imala potrebe- nisam neka zaostala zena).
Ginekolog mi je propisao Chlamycyn biljne tablete , da ispijem najmanje 2 kutije.Popila sam 3 kutije , otišla na kontrolu , vise nije bilo Eserihije al mi je rekao da imam jako puno sekreta i dao Polyginax vaginalete koje sam koristila 6 dana.
Ali poslije toga vise nisam otisla na kontrolu.Pocetkom godine pocela su da mi se javljaju krvarenja i do 7 dana prije pocetka menstruacije ali samo "najave" mens je i dalje 28. dan i to znam jer me taj dan jako boli stomak kao i uvijek do sad.
Sto vise foruma citam sve mi je vise u glavi da sam pokupila neku spolnu bolest i da je i taj sekret i sve ovo poslije kao ta krvarenja i jedno krvarenje tokom odnosa posljedica neke bolesti , da nije sve bila samo infekcija Eserihijom.
Sta mi savjetujete da uradim , jer zaista ne znam odakle poceti?Nadam se da nisam puno zakomplikovala , hvala unaprijed!!!1
Odgovori