Savjeti za lijecenje raka dojke
Savjeti za lijecenje raka dojke
Javljam se prvi put,s nadom da cu naci izlaz iz ove teske situacije uz vasu pomoc.Prije 15 dana sam operisala rak dojke,odstranjena mi je desna dojka i limfni cvorovi,Doktor kaze da je ogranicen,sve je ocisceno,bit ce dobro,slijedi dalje lijecenje.Tesko je vjerovati da ce biti sve dobro,strah je ogroman,da li je zaista ogranicen ili je pustio svoje kandze,sta bi bio pokazatelj da jest ili nije?Rez je isao do pazuha ,nije dalje,ali su vadili limfne cvorove,da li i to sta govori?Narucila sam i Dejanovu teapiju,jer vjerujem ljudima koji su o njemu pisali,ne zelim da mislim da je to laz,pa sve su to ljudi koji prolaze iste tegobe,traze lijek,spas.ZABORAVIH NAPISATI DA JE TUMOR VELICINE OKO 2 CM.MOLIM DA MI ODGOVORI KO IMA ISKUSTVA O LIJECENJU OVE OPAKE BOLESTI,HVALA.
Re: Savjeti za lijecenje raka dojke
moja svekrva je operisala rak dojke i odstranjene su joj limfne zlijezde ispod ja mislim jedne ruke i to prije 20-ak godina i evo je, bas maloprije bila kod mene.
zelim ti srecu i sve najbolje
zelim ti srecu i sve najbolje
Hvala vam do neba na odgovoru,ako vam nije tesko da mi detaljnije kazete nesto o lijecenju,je li isla na terapije,koristila cajeve i sl.koliki je bio tumor,hvala vam jos jednom,zivi mi bili .
moja mama se sad bori protiv raka dojke,i znam kroz sta prolazite..morete biti jaki i izdrzati,jer post operativni period je najtezi. nadjite sibirsku aroniju,ona ce vam ojacati imunitet i dosta vam pomoci. poznajem puno zena koje su se izlecile i sad normalno zive...zelim vam svu srecu ovog sveta da dobijete bitku protiv tog gnusnog raka.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Mar 20, 2009 12:48 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Opustite se i uzivajte u zivotu. Radite ono sto volite. Batalite nerviranja. Sta bude bice, a razmisljacete o tome kada to dodje. To je jedini zdrav stav 
Mislim, ako bas zelite, mozete vi naci kako se pravi prognoza bolesti... Umemo mi to i generalno relativno retko omasimo... Ali opet... Cak i u najgorem slucaju, nista se narocito dramaticno nece desiti u narednih dve-tri godine. A to je ipak prilicno vremena, ako ga covek pametno koristi - da uziva u zivotu.
Nedovoljno da ispunite sve zelje i sredite sve probleme u zivotu sebi, i svima oko sebe... Ali to ionako ne biste uradili i da imate jos 200 godina na raspolaganju
A tih par godina su u principu najgori scenario. Zato, polako, ako je bolest izlecena bezveze se nervirate, ako nije, opet bezveze se nervirate.

Mislim, ako bas zelite, mozete vi naci kako se pravi prognoza bolesti... Umemo mi to i generalno relativno retko omasimo... Ali opet... Cak i u najgorem slucaju, nista se narocito dramaticno nece desiti u narednih dve-tri godine. A to je ipak prilicno vremena, ako ga covek pametno koristi - da uziva u zivotu.
Nedovoljno da ispunite sve zelje i sredite sve probleme u zivotu sebi, i svima oko sebe... Ali to ionako ne biste uradili i da imate jos 200 godina na raspolaganju

A tih par godina su u principu najgori scenario. Zato, polako, ako je bolest izlecena bezveze se nervirate, ako nije, opet bezveze se nervirate.
ivana990 napisao:moja mama se sad bori protiv raka dojke,i znam kroz sta prolazite..morete biti jaki i izdrzati,jer post operativni period je najtezi. nadjite sibirsku aroniju,ona ce vam ojacati imunitet i dosta vam pomoci. poznajem puno zena koje su se izlecile i sad normalno zive...zelim vam svu srecu ovog sveta da dobijete bitku protiv tog gnusnog raka.
hvala na podrsci,ocekujem ph nalaz pa me uzasno uhvatio strah da nije kakav agresivan i sl.skupim snage pa opet me uhvati panika,pijem imuno sokove od cvekle,mrkve jabuke,ali cu i to poztaziti,kako je mama,mora li na terapije,i ja vama od srca zelim da pobijediti gada,veliki pozdrav