Postovani ako je neko imao slican problem ili dijagnozu neka me poduci.
Pojavili su mi se kondilomi sa spoljne strane dva-tri.uradila uklanjane laserom polse tri meseca mi zakzali kontrolu u drzavnoj bolnici u Beogradu i doktorka kaze da ima ih ponovo,da imam ektopiju (tako nesto)i jos cudesa naprica sama sebi:)Ja nista ne vidim golim okom.Medjutim otisla sam u privatnoj klicnici koja me je prvi put pregledala kada sam ima kondilome,ona me je detaljnije pregledala i rekla da ih nemam.Kome da verujem ni sam ane znam.Kako je moguce da me doktorka u drzavnoj bolnici ubedi da imam,ova u privatnoj da nemam.Pre tri meseca PA nalaz je bila 2 grupa,a sda treba da mi stigne nalaz opet PA,zabrinuta sam poprilicno.Da li je neko koristio dodatnu mast,gel ili tako nesto posle intervencije ili za skidanje?Unapred zahvalna.
Inace sada mi je dijagnoza iz privatne ustanove koja je jako poznata po strucnosti
DG St post vaporiatio pp condylomata acc.Am 3 (rimsko 3)
A nalaz
Povrsina ektocervixa prekrivena skvamoznim epitelom,Sch +.Oko SMU REE ZT otvorenog tipa,perifernije na prednjoj usni polukruzno polje AW epitela.vulva i vagina urednog nalaza.
POMOC za tumacenje dijagnoze i kondiloma
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik