treba mi pomoc

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
la vie
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 04, 2012 3:30 pm

treba mi pomoc

Post od la vie »

Imam bolesnu majku kojoj je ustnovljena dijagoza Ca regioanalis. St post biopsio. Ca planocellulare corneum inflammatum regions perenalis, prosle sedmice je imala mozdani udar, ima li kakve sanse za njen zivot? Ona nije u komi ali ne moze lijevom stranom, isprimal je tri hemoterapije i trebala je na zracenje za dvadest jedan dan. Doktori kazu da moze zivljeti sedmicu, mjesec...jer se njeno stanje stalo mijenja. Da li imate kontakte koga da kontaktiram, da li postoji neki lijek ???
Fortuna43
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 31, 2012 8:38 am

Re: treba mi pomoc

Post od Fortuna43 »

moja mama je pocela biti lose sredinom devetog mjeseca i ja kad sam dosla dolje kod nje ona nije mogla desnom stranom i pocela je nositi pelenu. mislili smo da je mozdani ali nije nego metastaze na mozak i isto tako mi je doktor rekao da se radi o danima, mozda kojom sedmicom ali ne i o mjesecima. umrla je tri sedmice nakon posjete tom ljecniku :cry:
neznam sta da ti kazem osim da budes uz mamu, da joj kazes koliko je volis i grlis i ljubis :cry: :cry: :cry:
Fortuna43
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 31, 2012 8:38 am

Re: treba mi pomoc

Post od Fortuna43 »

ostavljam i tebi VEEEEELIKI zagrlja podrske
Odgovori