Опростите унапријед, нисам медицинар, па ћу лаички објашњавати.
- 1. Френулум ми изгледа није или довољно „спржен” (шта год да се ради електро-каутером) или није како треба исјечен (ако је и то потребно). Послије 4,5 седмице, остао је комад френулума да виси, који се штавише осјећа на додир, баш се осјећа тај дио, тј. његово ткиво (не около, не испод, и сл.). Ем, што је то сад естетски ружно, ем што ће ми сигурно сметати.
- 2. Нису ми преписали ништа што се тиче смањења ерекције, као нпр. бромазепам, него су ми рекли само да испразним бешику и то је то. Када сам им споменуо бромазепам, рекли су да пустим то, да ми није потребно. На сву срећу, пошто сам претходно мало читао о операцији и опоравку, стављао сам хладне облоге, јер су ерекције биле заиста, заиста проблематичне. Неколико пута у току ноћи. То је довело до тога да ми се сва кожа око конаца обушила. Хајде, нећу са Легендом на изложбу, али зашто су били тако арогантни? Какав је проблем то представљало -- да ми препишу бромазепам?
- 3. На крају, с доње лијеве стране ми је превише у страну и на доле засјечено, односно пресавило се баш много, па се створило нешто као кесица, што је тако и срасло, тј. отврднуло је, штавише, због тога ми је пенис и ротиран.
Свако добро.