Molim za pomoc, hitno!

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
sonja85
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 21, 2012 12:42 pm

Molim za pomoc, hitno!

Post od sonja85 »

Molim vas, pomozite mi! U toku najplodnijih dana imala sam odnose sa deckom sa kojim sam vise od godinu dana. Njegova tecnost je usla u mene ali ne skroz. Da li mogu da ostanem u drugom stanju iako nije svrsio skroz u meni vec ga je izvadio pri kraju? Hvala unapred!
sonja85
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 21, 2012 12:42 pm

Re: Molim za pomoc, hitno!

Post od sonja85 »

Da li je neko imao slicno iskustvo? Volela bih da znam kolike su sanse za oplodnju . :oops:
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Molim za pomoc, hitno!

Post od tamaraft »

Ako ste vec godinu dana u seksualnoj vezi onda bi trebalo da znate da se i u presemenoj tecnosti nalaze spermatozoidi a ne samo u sperni i da 'metod' koji ste opisali nije kontracepcija!

Ako ne zelite seksualno prenosivu bolest, trudnocu...onda koristiti kontraceptivno sredstvo najbolje za vase godine i potrebe (kondomi, spirala, antibebi pilule, dijafragma...)

I pre svrshavanja i izbacivanaj sperme muskarac moze izbaciti seme tako da ako ne zelite trudnocu nemojte se pridrzavati ovakvog odnosa, ili nastavite tako pa rizikujte!

Sve je ipak vasa odluka!

Pozz
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori