Imam pitanje, i video sam da se ovde daju krajnje ozbiljni i brzi odgovori.
Do sad sam stalno koristio zastitu pri seksualnom kontaktu. Skorije smo partnerka i ja imali samo predigru.. Bilo je trenutaka kada sam penisom prelazio preko njene vagine(bez zastite).. I posle sam primetio da mi je izaslo malo presemene tecnosti, ali vrlo malo.. Nije doslo do penetracije, vec je penis dolazio u kontakt samo sa zidovima vagine.. Da li postoji sansa da ona zatrudni?
Molim vas da date odgovor sto pre.. HITNO JE
Da li se moze ostati u drugom stanju od semene tecnosti?
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Okt 09, 2012 1:08 pm
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Da li se moze ostati u drugom stanju od semene tecnosti?
Tako kako si opisao, praktično nemoguće.
Rizik je najveći ako masturbiraš pre odnosa ili imaš dva odnosa zaredom. Posle ejakulacije u mokraćnom kanalu zaostanu spermatozoidi i ako se on ne ispere mokrenjem oni izađu sa presemenom tečnošću.
Rizik je najveći ako masturbiraš pre odnosa ili imaš dva odnosa zaredom. Posle ejakulacije u mokraćnom kanalu zaostanu spermatozoidi i ako se on ne ispere mokrenjem oni izađu sa presemenom tečnošću.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Okt 09, 2012 1:08 pm
Re: Da li se moze ostati u drugom stanju od semene tecnosti?
Hvala puno
A da li je moguca trudnoca ako nije bilo ejakulacije dan pre, ni tog dana, a da je malo semene tecnosti dospelo na moje ruke pre zadovoljavanja partnerke prstima? Posto sam cuo da spermatozoidi umiru brzo na vazduhu.
A da li je moguca trudnoca ako nije bilo ejakulacije dan pre, ni tog dana, a da je malo semene tecnosti dospelo na moje ruke pre zadovoljavanja partnerke prstima? Posto sam cuo da spermatozoidi umiru brzo na vazduhu.