Definitivno - problem!!!

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
dural29
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Feb 20, 2010 12:51 pm

Definitivno - problem!!!

Post od dural29 »

Sada vec pocinjem i da duboko verujem da supruga i ja imamo problem seksualne prirode. Dakle, NJOJ sex nije bitan! Secam se dok smo se jos zabavljali da mi je jednom prilikom rekla da je sex ok, ali ako ga nema godinu dana - nema ga, boze moj, nece niko crci. I to se izgleda obistinjuje u praksi. Dakle, spavamo zajedno ali sexa ima mozda, ali samo mozda 2 puta mesecno. Mene to licno ubija. I povedem pricu, sve na neku sexualnu konotaciju, ne bi li je privoleo ali nema sanse. Jednostavno je umorna (ne kazem da nije) ali mislim da se malo preteruje. Ne mogu da verujem da je ne moze napaliti to sto nekada legnem pored nje go, ili joj dam do znanja da imam erekciju..pipnuce ona mene, kikotacemo se nesto kao i to je sve..ako se njoj nece tu sve staje. Ali se njoj izgleda nikada nece. Prosto mi je neverovatno da recimo danima imamo nekoga na spavanju kod nas i tada, normalno, nemamo odnose. Ali posle 10ak dana i odlaska gosta ona apsolutno nema zelju da skocimo jedno na drugog ili bilo sta..da i ako nismo sami 'odradimo' brzinski oral..ne, njoj to verujem ni u ludilu ne pada na pamet a ja recimo za tako necim zudim. Pocinjem da dovodim u pitanje brak jer mi sve vise postaje opasno dosadno.. Peta godina braka je na pragu, imamo dete ali se ja sve vise preispitujem..kada povedem razgovor momentalno koluta ocima, cokce i vice da smaram.. Nikakav problem, ubrzo cu prestati da 'smaram' i odoh.. Oboje imamo po 31. godinu..
*kristal *
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Maj 26, 2012 8:36 pm

Re: Definitivno - problem!!!

Post od *kristal * »

Vecina zena u nekom periodu zivota ima smanjenu seksualnu zelju,a neke to imaju prosto ceo zivot,ovo navodim iz raznih prica koje sam cula ,samo sto neke to kriju pa se prave kako redovno orgazmizu u krevetu sa muzem a u stvari jedva cekaju da se makne,dok druge otvoreno izbegavaju odnose,e sada postavlja se pitanje da li zena ima neki problem npr hormonske prirode pa to dovodi kod nje do gubitka libida ili je pak sasvim zdrava osoba sa niskim libidom.Problem je sto ona ne zeli da razgovara sa tobom o tome.I postavila bih pitaje da li ona kada imate odnose uziva tj da li bar izgleda tako ili je i tada hladna i uzdrzana?Nista ti konkretno nisam pomogla samo nisam odolela da odgovorim na temu jer je interesantna i jako cesta samo sto ,opet ponavljam,vecina cuti o tome. :wink:
dural29
Aktivan član
Aktivan član

Post od dural29 »

Bas naprotiv. Kada imamo odnos to je sve extra. Ja doduse imam problem sto ne mogu dugo ali to smo vec nekako kompenzovali oralnim sexom..hvala bogu pa ni njoj ne treba dugo, dozivljava orgazam redovno (nadam se) i to je sve super..znaci, kada dodje do sex sve je ok, navalimo jedno na drugo i tu problema nema..dakle problem je da do sexa uopste i dodje.. Recimo, pre nego sto legnemo ona kaze da joj se strasno spava, ja na to kazem uz osmeh da sam taman nesto planirao, na sta ona odgovori da ja slobodno opipavam teren..tako i bude, ovlazi za dva minuta, dohvati se mene i bude extra. Dakle, JA uvek moram da zapocnem sto me straobalno izludjuje. Jer ovako imam utisak da samo ja imam zelju, da se ona nikada iz cista mira na napali i da hoce..prosto neverovatno..
Da me neko ne shvati pogresno, niti zelim da budem prost samo zelim da plasticno prikazem situaciju - dakle, vi i partner niste imali sex mesec dana..on pored vas legne, nalozen, da vam do znanja da je tako, nasloni se na vas, pipka vas..da li je moguce da ga iskulirate???? Da li je moguce da ne osetite ama bas nista? A niste nesto spec umorni ili sta ti ja znam.. Prosto neverovatno ali je tako..
*kristal *
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Maj 26, 2012 8:36 pm

Post od *kristal * »

uh..... :lol: mi zene umemo da budemo komplikovane,ozbiljno,prosto razlikujemo se u tome da nam nekada stvarno nije do seksa pa taman i sam Bred Pit legao go pored nas,e sad da tvoja zena malo preteruje jeste ocigledno ali ona je takva valjda joj je dovoljno dva puta mesecno,sta da ti kazem sem da prihvatis to ili pokusas da vec nekako probudis zelju u njoj pa da i ona malkice podivlja :wink:
dural29
Aktivan član
Aktivan član

Post od dural29 »

Cekam vec 4 godine..videcemo koliko jos mogu..
demir999
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Okt 11, 2012 12:00 am

Post od demir999 »

dural29 napisao:Cekam vec 4 godine..videcemo koliko jos mogu..
A da ona tebe ne vara sa nekim prijatelju??? Salim seee... :lol:
Odgovori