trihomonas pitanje

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
ananasreda
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 15, 2012 4:52 pm

trihomonas pitanje

Post od ananasreda »

Meni je pre 4 godine u urinu pronadjen trihomonas vaginalis, i doktorica mi nije dala nista za lecenje, rekla je da je sve to u granicama normale, i nisam imala nikakve simptome.
Pre nekoliko dana sam bila na kolposkopiji i doktorica je rekla da se vidi trihomonas al da ga ne bi videla golim okom. Meni i partneru je dala Triagil i meni Orvagil vaginalete. Zanima me da li je moguce da je trihomonas ostao u meni 4 godine a da se nisu javili bas nikakvi simptomi? Da li je dovoljno da on popije samo te 4 tablete Triagil-a? Koje su posledice i trihomonasa i terapije?
Zli doktor
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm

Re: trihomonas pitanje

Post od Zli doktor »

ananasreda napisao:Meni je pre 4 godine u urinu pronadjen trihomonas vaginalis, i doktorica mi nije dala nista za lecenje, rekla je da je sve to u granicama normale, i nisam imala nikakve simptome.
Pre nekoliko dana sam bila na kolposkopiji i doktorica je rekla da se vidi trihomonas al da ga ne bi videla golim okom. Meni i partneru je dala Triagil i meni Orvagil vaginalete. Zanima me da li je moguce da je trihomonas ostao u meni 4 godine a da se nisu javili bas nikakvi simptomi? Da li je dovoljno da on popije samo te 4 tablete Triagil-a? Koje su posledice i trihomonasa i terapije?
Nemojte mnogo da razmišljate. Sve je u redu. Doktorka vam je dala dobru terapiju. A idiota koji vas nije lečio pre 4 godine prebijte u nekoj sačekuši... Pozdrav :wink:
dandan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 08, 2012 8:15 pm

Re: trihomonas pitanje

Post od dandan »

Mom partneru i meni je prepisan triagil,zbog lecenja trihomonijaze,ali on partner pije antiepileptike,pa me interesuje da li sme da uzme oba leka,zbog mogucih interakcija.. U upustvu za triagil pise da ne sme da se uzima ako se vec koriste antiepileptici.. Hvala...
Odgovori