Pozdrav,
imam vec 2 godine poprilicne bolove u stomaku. Evo u zadnjih par meseci ti bolovi su sad sve cesci I javljaju se preko dana. Pre su se javljali samo ujutru, dok ne ispraznim stomak, posle je bilo sve kako treba.
Molim ako neko moze da mi preporuci dobru privatnu kliniku u nisu gde bih mogao da uradim kolonoskopiju.
Rekoh da probam Polikliniku Panajtovic u Nisu, I gledacu sto pre da zakazem, ali reko da proverim kod vas posto sam video jednu "losu" temu za njih na drugom forumu, totalno druga stvar je bila u pitanju ali su "zeznuli" stvari.
Inace drugim pregledom u drzavnoj bolnici receno mi je da imam hemoroide (I unutrasnje). I posle svih tih pregleda doktor mi je dao uput za kolonoskopiju (u Boru).
No ovo po meni ne moze vise da ceka, a za pregled se ceka po par meseci.
Hvala na svakoj pomoci!
Kolonoskopija Nis
Re: Kolonoskopija Nis
Kolonoskopiju u Nisu mozete da uradite u Poliklinici Varnava,ul:Cirila i Metodija 25,Nikola9 napisao:Pozdrav,
imam vec 2 godine poprilicne bolove u stomaku. Evo u zadnjih par meseci ti bolovi su sad sve cesci I javljaju se preko dana. Pre su se javljali samo ujutru, dok ne ispraznim stomak, posle je bilo sve kako treba.
Molim ako neko moze da mi preporuci dobru privatnu kliniku u nisu gde bih mogao da uradim kolonoskopiju.
Rekoh da probam Polikliniku Panajtovic u Nisu, I gledacu sto pre da zakazem, ali reko da proverim kod vas posto sam video jednu "losu" temu za njih na drugom forumu, totalno druga stvar je bila u pitanju ali su "zeznuli" stvari.
Inace drugim pregledom u drzavnoj bolnici receno mi je da imam hemoroide (I unutrasnje). I posle svih tih pregleda doktor mi je dao uput za kolonoskopiju (u Boru).
No ovo po meni ne moze vise da ceka, a za pregled se ceka po par meseci.
Hvala na svakoj pomoci!
Telefoni za informacije su:
018/520-360
520-680
520-705
Njihova internet adresa:
http://www.varnava.co.rs/
Hvala na odgovoru. Da li ste bili kod njih, I ukoliko jeste, kako ih cenite?
Pozdrav!
Pozdrav!
Nisam bio kod njih,jer ja se lecim u KCS u Beogradu,tako da mi tamo rade te preglede.Ali slucajno sam cuo za njih od jednog iz Nisa koji je tamo prvo radio kolonoskopiju i zadovoljan je bio.I rekao mi jos da tamo trenutno radi prof.Aleksandar Nagorni koji je ujedno i nacelnik Klinike za gastroenterologiju KC Nis,a i jedan od najboljih gastroneterologa kod nas.Nikola9 napisao:Hvala na odgovoru. Da li ste bili kod njih, I ukoliko jeste, kako ih cenite?
Pozdrav!
A evo i njegova biografija:
Vanredni profesor na Medicinskom fakultetu u Nišu, katedra za internu medicinu. Polje interesovanja su mu gastroenterologija i endoskopija: dijagnostika i terapijska endoskopija i adennomi i karcinomi kolona, adenomi i karcinomi želuca, ulkusna bolest, H. pylori, refluksna bolest. Član je gastroenterološke, hepatološke i koloproktološke sekcije SLD, EAES, ICG-HNPCC, MMS, Cochrane colorectal group. Trenutno je predsednik gastroenterološke sekcije Srbije i direktor Klinike za gastroenterologiju i hepatologiju Klinčkog centra u Nišu.