Stomak, sluz, POMOC!

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
stefanSBG
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 05, 2012 9:31 pm

Stomak, sluz, POMOC!

Post od stefanSBG »

Postovani,
treba mi pomoc, odgovor ili vase misljenje.
Imam zakazano za 10-ak dana ali ajd' i vas da pitam da bih lakse mogao da sapvam.

imam 18 godina i jedan problem koji traje vec dva meseca...

Prvo je sve pocelo kao mala bol u stomaku u predelu pupka, pa je onda to prestalo i tri dana nisam mogao da idem u wc [a svaki dan idem po 2-3 puta] pa se to stabilizovalo. Od pre mesec dana stolica je nekako cudna [normalan oblik] ali ima razlicitu boju... Sa tim je pocela i sluz koja nije bila mnogo primetna... Od tada je proslo mesec i po dana... Sve je proslo osim sluzi koju imam na toalet papiru prilikom svakog brisanja... Juce sam isao u wc i kada sam se obrisao primetio sam da na papiru osim sluzi ima i krvi, svetle krvi! Kada sam pogledao u stolicu stolica je bila u nekim delovima skroz crna, kao cokolada, a koliko znam to je krv koja je stojala u crevima... Sledeci put kada sam isao posle toga posle prvog brisanja je bilo samo malo sluzi, a posle drugog brisanja ponovo krvi i posle treceg sasvim malo... Sta da radim... Mnogo se plasim.. Imam 18 godina. Ne mogu da spavam, ninasta ne mogu da mislim... toliko sam uplasen... da li moze dabude opasno???!!!???

Znaci, da rezimiramo:
- Imam malo sluzi na svaku drugu [otprilike] stolicu
- Krvi imam jako retko [jednom u dve nedelje]
- Bol u stomaku je slaba i retka, a javlja se u predelu oko pupka
- I stolica mi je prilikom zadnjeg vrsenja nuzde postala skroz crna. Nekada je crna, nekada nije...

POMOC!!!
Odgovori