ne znam sta da napisem u naslovu...

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
sasa i natasa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 02, 2012 3:19 pm

ne znam sta da napisem u naslovu...

Post od sasa i natasa »

:( pokusavamo ja i suprug da ostanem u drugom stanju od nove godine i nista...posle tri meseca pokusavanja obratila sam se ginekologu u drzavnoj bolnici i privatnoj ordinaciji i nista!sve ok sve u redu a bebe nema!vreme prolazi..a ja se sve vise nerviram i sekiram...sta da radimo?kome da se obratimo?gde da idemo?mi smo mladi bracni par,ne znamo nista o tome...znaci sve moguce analize uradene i meni i njemu i sve ok a bebe nema!
pitanje:sta da radimo? :(
Rouzi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 09, 2012 4:08 pm

Re: ne znam sta da napisem u naslovu...

Post od Rouzi »

Vi ste odradili VASE GINEKOLOSKE pretrage.Oni su ok.
A VAS suprug? Da li je uradio prolaznost svojih spermatozoida? I njihovu "brojnost"..
Znam da se prilikom "pokusaja zaceca bebe" OBA POLA u braku i zena i muz MORAJU PODVRCI DODATNIM pregledima,zato kazem da upitate za savet vaseg ordinirajuceg ginekologa.
Moj bivsi suprug i ja smo isli u - tad sam zivela U BGD-u razvojno savetovaliste za sterilitet.Ne znam gde se sada nalazi u kojoj zgradi to savetovaliste,raspitajte se.
Neki ginekolozi kazu da Kad oba bracna druga imaju SVE OK rezultate dobre,"tolerancija" ne- zaceca moze biti i do Godine dana braka, uz redovne seksualne odnose.
Ja sam sa bivsim suprugom ostala trudna posle 6 meseci.Bila sam opterecena,no posle sam se "opustila",kazu da i zenska psiha treba biti neopterecena..Videcete BICE SVE U REDU!!
Rouzi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 09, 2012 4:08 pm

Re: ne znam sta da napisem u naslovu...

Post od Rouzi »

Psiholozi i pedagozi kazu ovako:
Dvoje mladih bracnih drugova moraju da se i psihicki i fizicki upoznaju,te da se "priviknu jedno na drugo,ne samo u fizickom,nego i u mentalnom aspektu" Treba im da se Naviknu jedno na drugo.
Ako oni ne govore dobro,ne mojte se ljutiti na mene!!
Otidjite u Savetovaliste za sterilitet,pitajte za strucno misljenje.Mozda se nesto promenilo..Imam dva PREDIVNA,ODRASLA SINA :D .
Odgovori