Kasni menstruacija, nisam imala dugo odnose

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
micika75
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 16, 2010 10:37 pm

Kasni menstruacija, nisam imala dugo odnose

Post od micika75 »

Pozdrav, imam problem sa hipertireozom koja je sad pod kontrolom uz lekove. Ciklus mi je na 23 do 25 dana. Odnose nisam imala poslednja dva meseca, a i kad sam ih imala bila su sa kondomom i vec dva puta sasvim normalnu menstruaciju. Sada mi kasni, danas je 28. dan i malo sam uplasena. Test za trudnocu nisam radila, a kod ginekloga su mi zakazali tek krajem oktobra. Da li iko ima ideju sta bi moglo da bude? Ja sam pocela da tripujem da sam trudna.
micika75
Novi član
Novi član

Re: Kasni menstruacija, nisam imala dugo odnose

Post od micika75 »

Zaboravih da napisem, imam 37 godina i jedno dete. Otkad imam problem sa stitnom desavalo mi se da dobijem ranije, reecimo na 18 dana, ali nikad mi ne kasni.
micika75
Novi član
Novi član

Post od micika75 »

Nigde nikoga :( Uradila sam juce posle podne test i negativan je
Ruby
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 25, 2012 10:06 am

Post od Ruby »

Micika, nasigurnije je da uradis beta HCG iz krvi, on ne moze da pogresi, a kucni test moze, jer sve zavisi od nivoa ovog hormona u urinu koji varira od osobe do osobe...
micika75
Novi član
Novi član

Post od micika75 »

Hvala Rubi, nesto mi je malo neverovatno da je trudnoca, a i sve mislim da bi tog hormona bilo sasvim dovoljno u urinu posto bi to bila trudnoca od minimum 2 meseca, sve mi je jako zbunjujuce. Otici cu i krv da izvadim.
Ruby
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 25, 2012 10:06 am

Post od Ruby »

Micika, pa proveri i krv da iskljucis mogucnost ako mislis da stvarno to nije slucaj, a onda kad dobijes uradi hormone 2 ili 3dc, pa se javi nekom dobrom endokrinologu i ginekologu... Mentruacija moze da kasni iz dosta razloga, a ako nije trudnoca onda je mozda neki hormonski disbalans, koji mozda i nema veze sa reproduktivnim organima ali na njih utice...
micika75
Novi član
Novi član

Post od micika75 »

Uspela sam da odem kod ginekologa, uradila je pregled i uz i kaze sve je u najboljem redu, mali poremecaj ciklusa.
Odgovori